7 dec. 2011

Review:gama Apidermaliv



    Am primit absolut incantata invitatia de a participa la campania de testare Apidermaliv (Complexul Apicol Veceslav Harnaj),stiam ca voi avea doar de castigat.Sunt cosmetice cu 95 % ingrediente naturale si sunt net superioare ca si calitate altor cosmetice.Ingredientele principale sunt:laptisorul de matca,mierea,uleiul de masline,unt de shea,propolis.


  O sa va spun cateva cuvinte despre fiecare produs testat,si voi incepe cu produsul meu preferat.


E vorba de balsamul de buze cu laptisor de matca,ulei de masline si miere(10 ml)
  • ofera buzelor un luciu natural
  • miroase divin,datorita esentei de portocal
  • se mentine un timp indelungat,iar asta doar daca rezistati sa nu-l mancati!Spun asta pentru ca are un gust delicios!Imaginati-va doar atat:miere si portocale.
  • vindeca buzele crapate,ceea ce il face ideal pentru vremea rece.
 Alte caracteristici:
  • contine 10 ml de produs.
  • recipient ce asigura utilizarea igienica.Mare plus acestui aspect!
  • se livreaza intr-o cutiuta ce prezinta caracteristicile produsului.



Tot in ordinea preferintelor,urmeaza crema pentru calcaie cu ulei de masline,unt de shea si ulei esential de menta si crema pentru calcaie cu ulei de masline,unt de shea si propolis(50 ml fiecare).
  Pe cea dintai am folosit-o ceva mai des,mi se pare combinatia perfecta pentru o crema destinata ingrijirii calcaielor.O folosesc in timpul saptamanii,in fiecare seara.Pe cea cu propolis o folosesc in weekenduri,fiind cea care marcheaza rutina de weekend.

   Ambele hidrateaza constiincios,emoliaza si catifeleaza,iar efectul e unul de durata.Unicul lucru pe care il regret este ca nu le-am descoperit vara trecuta,cand,stim cu totii cata nevoie au calcaiele de hidratare.
  Se prezinta in recipiente de tip clasic,borcanase de 50 ml.Textura densa asigura utilizarea unei cantitati mici de produs,ceea ce le face a fi  foarte spornice.
  Cu siguranta nu o sa-mi lipseasca niciodata aceste produse!Stiti ca nu-mi permit sa va recomand produse,insa pe acestea trebuie sa le aveti!


   Despre crema pentru ten normal si mixt cu laptisor de matca,ulei de masline si unt de shea (50 ml) v-am mai vorbit in urma cu cateva luni.Este combinatia ce asigura hidratarea ideala.Daca ar fi sa o numesc intr-un fel,i-as spune ``crema pentru hidratare intensa``,intrucat este e gradul de hidratare pe care il confera.
  Exista pareri conform carora crema s-ar intinde greu pe ten.Cum o utilizez eu:aplic o cantitate mica de crema,formand puncte in diverse zone ale tenului.Datorita caldurii,aceste puncte se ``topesc``-sa zic asa,ceea ce face absorbtia mult mai rapida.
  E adevarat,crema lasa tenul lucios,iar acest lucru se datoreaza uleiului de masline.Prin urmare,eu folosesc crema pentru ingrijirea de noapte,atunci cand nu folosesc un ulei.Paritatea utilizarilor ar fi 2 seri cu crema-1 cu ulei (argan,masline,migdale dulci,semnite de struguri).


   Si ultimul produs,insa nu cel din urma,masca de fata cu laptisor de matca,ulei de masline,unt de shea si miere (50 ml)
  Este destinata tenului foarte uscat,uscat si matur.Fiind detinatoarea unui ten mixt,as adauga ca este potrivita si acestui tip de ten,cu conditia sa se aplice o data pe saptamana (pentru tipurile de ten mentionate initial,se recomanda utilizarea de cel putin o data/saptamana).
Promite un efect antirid,insa la mine,slava Domnului,nu e cazul inca.Producatorul recomanda curatarea tenului cu apa calduta si aplicarea mastii pe tenul inca umed,indepartandu-se apoi cu apa calduta.
  Eu am aplicat masca pe tenul curat si uscat,am lasat sa actioneze 10 minute,dupa care am indepartat cu un servetel.Are o consistenta destul de solida,care se topeste sub caldura pielii si devine moale,uleioasa.
 A doua oara,am aplicat-o conform instructiunilor,adica pe tenul umed.Aplicarea s-a dovedit a fi ceva mai dificila,in sensul ca nu reuseam ca o aplic in strat uniform.De asemenea,inlaturarea cu apa calduta a fost un adevarat exercitiu de rabdare.Fiind o baza uleioasa,s-a indepartat foarte greu.Sa nu mai spun ca si chiuveta sclipea in picaturile de ulei...Am indepartat tot cu un servetel uscat si am simtit apoi nevoia sa-mi curat tenul cu un gel de curatare.
  Diferenta intre cele doua aplicari (ten uscat vs ten umed)?Niciuna.Asa ca a III-a oara cand am folosit masca,am aplicat-o pe tenul perfect uscat
  Cu siguranta ca un ten uscat (ca si tip de ten) altfel va ``percepe`` hidratarea daca este umed.



    Produsele imi plac foarte mult,cu siguranta se vor regasi printre preferatele lunii noiembrie-decembrie (stiu ca am ramas in urma cu acea postare,promit sa recuperez).
   V-ar placea sa testati cosmeticele Apidermaliv despre care v-am vorbit?


         Pe curand!




 

Blog Template by YummyLolly.com