29 apr. 2014

OOTD: Bluza cu 300 de pisici :)

Hello, ladies!!!

Ne revedem azi cu o postare tip ootd. Astfel de postări au fost frecvente pe blog în ultima vreme. Ştiţi că mă apuc cu greu de câte ceva - sunt deschisă la nou dar, în acelaşi timp, ţin la zona mea de confort, am nevoie de hei-rup-uri pentru a depăşi unele bariere; dar şi când m-am pornit... nu mai găsesc butonul de oprire! :))

Nu am uitat de review-urile promise, e nevoie doar să se alinieze planetele şi în acest sens. Încerc să jonglez cu timpul, rezultatul e cel care se vede! Le voi face, ştiu că aveţi răbdare cu mine, vă mulţumesc şi pentru asta!

La momentul la care v-am arătat pe Facebook un preview al hăinuţelor primite de pe Sheinside, cele mai multe dintre voi v-aţi exprimat încântarea faţă de bluza cu 300 de pisici, cu delicat guleraş Peter Pan. Se închide cu năsturaşi pe spate (slăbiunea mea!). E atât de delicată, e frumos lucrată, se aşază bine; pisicile sunt drăgălaşe foc şi mă înveselesc spontan. Deja sunt îndrăgostită de bluza asta, m-am gândit la mai multe combinaţii în care o pot purta. 



Referitor la titlu, până şi soţul meu a fost încântat de bluză şi a spus zâmbind: Maaamă, cââte pisici! :)) Eu l-am întrebat în glumă câte-or fi oare. Circa 300, estimez eu! Dia, săritoare şi meticuloasă, mi-a spus să nu postez nimic până nu găseşte ea timp să le numere, ca să ştim cu exactitate câte sunt! :)))

Fotografiile vor arăta varianta câştigătoare a zilei! :)













Bluză/Blouse - herevia Sheinside

Eiii, ce spuneţi despre bluza mea cu print pisicesc?

V-a prins acest tip de imprimeu aflat in tendinţe, aveţi ceva similar în garderobă?
Mie mi se pare foarte drăgălaş şi feminin, îl port cu plăcere!


Dragelor, să vă ţineţi bine pentru următoarea postare - vă voi povesti despre o experienţă formidabilă care mi-a plăcut în aşa măsură încât aş dori să se repete! E vorba despre participarea la o emisiune-concurs televizată! Cele care îmi urmăresc pagina de Facebook ştiu deja mici detalii!

Mulţi, mulţi pupici!
Vă aştept cu drag impresiile, sugestiile, întrebările!

Ilda
Lavender Thoughts to you




 

Blog Template by YummyLolly.com