17 apr. 2014

Giveaway: Papionul-surpriză al Iepuraşului! - ÎNCHIS

Hello, girls! 

Postarea aceasta este una scrisă în mod spontan.
Astăzi am muncit pe brânci. Cuvântul de ordine: curăţenie. Mâine am acelaşi program relaxant! :P  Da, eu sunt cea care încă nu şi-a terminat curăţenia de Paşti şi am şi "tupeul" de a nu mă ruşina cu asta - a nu se confunda cu ideea că aş fi mândră de acest fapt! 

Acum, în loc să intru la somn, ca orice om normal, am intrat puţin pe Facebook, am dat o raită să iau pulsul blogosferei şi, ca să închidem cercul, am zis să revin puţin la Fb... Pfff, ce obiceiuri! :))

Un anunţ de livrare gratuită mi-a atras atenţia - poate îmi explicaţi voi de ce am eu o simpatie deosebită pentru acest tip de ofertă! :) Am dat click să văd despre ce e vorba; am luat decizia în doi timpi şi trei mişcări; voi sunteţi vizate aici! Până la urmă, surprizele neplanificate pot avea chiar mai mult farmec decât celelalte, prin spontaneitatea, prin ineditul lor! 

Da, vreau să fac o bucurie uneia dintre voi şi, pentru asta, am dat o comandă! Am ales cadoul Iepuraşului de pe site-ul La Muse Chic. Acela de pe care mi-a comandat sotul meu plicul atât de chic pe care l-aţi văzut  purtat la această ţinută; a fost un mărţişor original, sunteţi de acord cu mine? 

Să revenim la oile noastre Iepuraşii noştri căci e miezul nopţii şi încep să bat câmpii! M-am oprit la categoria funny a... papioanelor!  Eu nu am unul şi mi-aş dori, dar am simţit că e rândul vostru, nu al meu! Zis şi făcut, "adaugă în coş" şi... Gata, îl aştept, una dintre voi va primi un astfel de accesoriu stylish, accesoriu ce scoate din anonimat orice ţinută, înveselind-o, oferindu-i un aer smart chic.



Acum, regulile! 
Sau, mai degrabă, non-regulile (dacă se poate spune aşa!):

1.  Pentru a câştiga papionul Iepuraşului,  se pot înscrie fetele care îmi urmăresc deja blogul  şi îmi lasă feedback (măcar la unele postări); dacă totuşi urmăriţi şi citiţi blogul dar nu obişnuiţi să lăsaţi comentarii (din diverse motive), demonstraţi-mi/convingeţi-mă că faceţi asta şi veţi fi pe lista de înscrieri.

2. Lăsaţi un comentariu la această postare cu menţiunea clară: "Particip!".

3. Opţional:

a). Răspunsul la întrebarea: 
Care credeţi că este papionul pe care l-am ales cu gândul la voi? 
Vă rog să nu lăsaţi link, precizaţi doar denumirea papionului sau aţi putea să-l descrieţi pe scurt! Dacă mai era nevoie să precizez, acesta nu este un concurs sponsorizat

b). Un share pe Facebook - ar ajuta la promovarea blogului, nu a concursului (dată fiind regula cu numărul 1).

Aştept înscrierile voastre până în a treia zi de Paşti (inclusiv) - 22 aprilie 2014. Îmi rezerv cel mult trei zile până la anunţarea câştigătoarei; aceasta va fi aleasă cu Random.org. 

Sunt tare nerăbdătoare să văd către cine fuge Iepuraşul cu papion! :D
Ţup-ţup cu înscrierile, nu staţi pe gânduri! 

Vă trimit pupici şi zâmbete!
Cu mult drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you 
 

Blog Template by YummyLolly.com