7 oct. 2014

OOTD: Navy striped blazer...

Hello, ladies!

Ce faceţi voi, cum vă este? Mă mai primiţi cu încă o ţinută? Cred că deja vă spuneţi: Acum...că vrem, că nu vrem, tu tot vei veni cu ea! Hai, fiiie, treacă de la noi şi de data asta!:)))

Mi-am dorit foarte mult blazerul pe care vi- prezint azi! Când l-am primit, după ce l-am probat, mi-am spus că nu mă prea avantajează (din pricina staturii), nu mă prea reprezintă stilul - am gândit toate acestea în ciuda faptului că el arată foarte bine, materialul este de calitate, se calcă fără bătăi de cap datorită croielii clasice. Cu toate că am îndoieli în privinţa compatibilităţii dintre conformaţia corpului meu şi acest blazer, îl voi păstra şi îl voi purta cu siguranţă - e o piesă nemuritoare!

Ştiţi cum aş fi visat să-l port? Strâns în talie cu o centură lată, peste un tutu de-un verde pastelat sau de-un roşu electrizant - un tutu midi! Pantofii stiletto sa fie bleumarin, din piele lăcuită. Poate că visez eu, cine ştie?! Poate că am văzut undeva, cândva o combinaţie de acest gen şi subconştientul meu o scoate la iveală.

Sau, mai aproape de varianta prezentată, ar fi următorul look: păstrăm aceiaşi jeanşi, punem un top verde smarald şi pantofi stiletto pe aceeaşi nuanţă, un colier statement auriu, o geantă Chanel like bleumarin închis.

Dar... socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de-acasă! M-aş fi mulţumit cu o pereche de stiletto roşii (pe care, inadmisibil - ştiu, nu îi deţin în prezent). Ar fi fost funny şi cu sandalele mele roşii, cu buline albe dar... la vremea asta?! 

Vă provoc şi pe voi să vă lăsaţi purtate de imaginaţie şi să creaţi un look pornind de la acest blazer; povestiţi-mi în cadrul comentariilor cum l-aţi vedea purtat!


Am purtat:

Blazer via Sheinside - click AICI/HERE
Jeanşi Dolce&Gabbana
Pantofi via Dasha
Top, geantă - local store









Blazerul acesta m-a provocat şi la un exerciţiu de memorie: 
Oare de câte ori am purtat în viaţă haine care au dungi?
Prea puţine, din câte îmi amintesc...

-  o fustă-pantalon purtată în adolescenţă, foarte amplă, albă, cu dungi subţiri, verticale, bleumarin; avea o eleganţă aparte; am purtat-o de multe ori, cu plăcere!
- nişte pantaloni din mătase, pe nuanţe de pământ, cu dungi verticale de culoare neagră; aveau, pe lângă dungi, un print de tip aztec; i-am purtat de n-sprezece mii de ori, erau comozi;
- un pulover cu dungi orizontale, alb-bleu, primit în dar de la dragul meu drag; mi-a plăcut, dar n-am făcut vreo pasiune pentru el (mă refer la pulover, desigur! :P);
- o bluză cu dungi orizontale, alb-negru (Bershka, de pe Kurtmann comandată); mi-e tare dragă; am purtat-o aici şi aici - sunt două postări care mie îmi sunt foarte dragi, le mai ţineţi minte?!


M-aş bucura mult dacă aţi răspunde şi voi "mingilor ridicate la fileu" în cadrul postării!
Aştept părerile voastre - despre blazer, despre ţinuta în care l-am purtat.
Dacă aveţi întrebări... feel free to ask!

Vă mulţumesc pentru faptul că sunteţi alături de mine!
Pupicei mii!

Cu dag,
Ilda
Lavender Thoughts to you






 

Blog Template by YummyLolly.com