21 oct. 2014

Noutăţi Kurtmann... la cald! (5)

Hello, ladies!

Va încerca astăzi subsemnata, alias Florin Piersic al blogosferei de beauty, să scrie o postare-fulger! Dacă mi-ar ieşi după cum a parcurs drumul de la Sibiu la Călăraşi această comandă dată online la Kurtmann, ar fi fenomenal. Tinzi să crezi că până şi în a noastră ţărişoară sunt şanse să meargă lucrurile bine atunci când plasezi o comandă luni la ora 15:50, confirmarea vine în minutul următor, iar după jumătare de oră eşti anunţat că a fost expediat coletul urmând să sosească a doua zi; surpriza plăcută nu se opreşte aici: a doua zi, marţi - adică azi, am fost contactată telefonic de către curier în jurul orei 10. Wow, multe bile albe celor cărora li se cuvin! Haios este faptul că, la un interval scurt de timp după livrare, am primit un sms în care eram informată că astăzi voi primi coletul. :D

Deşi foarte nerăbdătoare, nu mi-am permis să văd conţinutul - aveam elevii la clasă! Reacţiei de entuziasm şi de curiozitate a colegelor (ce se aflau în cancelarie) la vederea cutiei, am răspuns cu îndemnul: Deschideţi voi, eu am oră!!!...La pauză, le-am găsit pe fete încântate, mi-au confirmat că am ales inspirat!

Până ce voi reuşi să ajung la pozat de ţinute, ia să vedeţi cu ce vă bucur ochii! Ambele articole au detalii feminine, delicioase!

O fustă Pull& Bear - it's so me!!! Are un print păsăresc :)) tare drăgălaş, o croială girlish şi un sistem de închidere deosebit (vă voi arăta detalii atunci când o pozez îmbrăcată); mărimea 40 am luat şi îmi vine perfect! O puteţi comanda cu încredere dacă este pe gustul vostru şi vă reprezintă stilul!

Se află încă pe stoc, o găsiţi  AICI! 

Un jerseu Vero Moda ce are o culoare foarte caldă şi frumoasă, un material bun şi un design deosebit! Fermoarul ce se zăreşte în poză se află plasat  pe spate... How cool is that?! Mărimea M am ales, acolo mă situez! 

 Puteţi admira şi vizualiza mai bine frumuseţe de jerseu - AICI !

Din păcate, acest produs nu se mai află pe stoc - am fost o norocoasă că l-am prins. Puteţi căuta alte modele ce se află la categoria Pulover (aici) sau Jerseu (aici)! Eu am avut ieri în coş, când mi-am făcut selecţia, vreo patru pulovere care îmi plăceau mult! Cu greu am renunţat la ele! Căutaţi cu răbdare! :)

Eu am selectat într-un colaj câteva modele care sunt disponibile şi îmi sunt pe plac!

Cu vorbele mereu la ei,  Preda şi Shakespeare mă ajută să închei postarea asta...
"Timpul nu mai are răbdare" , aşa că stau din scris şi vă întreb: 
"Cum vă place?" 

Vă pupăcesc, fete dragi mie!
Ilda
Lavender Thoughts to you








 

Blog Template by YummyLolly.com