7 aug. 2014

Review: Rimmel Lash Accelerator Endless Mascara

Bună, fetelor! :)

Dragele mele, am pregătit pentru voi trei review-uri... Vă voi vorbi despre două produse cosmetice a căror prezenţă în trusa de machiaj a fiecărei femei este esenţială (în opinia mea): un rimel şi un ruj, dar şi despre un produs ce se află în categoria accesorii: un set de pensule pentru machiaj. Vă amintiţi că vi le-am prezentat pe pagina de Fb atunci când le-am primit?!

În timp ce mi le-am ales din magazinul online care mi le-a oferit spre testare, mi-am amintit brusc de ceea ce visam cu ochii deschişi în copilărie. La vârsta aceea, îmi imaginam de multe ori că pot "dormi" o noapte într-o cofetărie. Deduceţi voi unde vreau eu să ajung! Îmi închipuiam cum ar fi să dispun de toate prăjiturile, fursecurile, bomboanele, napolitanele - să le savurez în voie, la discreţie  - no limits! Ei bine, cele trei produse din fotografia de mai sus au fost alese din "cofetăria" visată de copilul din mine care, vrând-nevrând, căci stă în firea lucrurilor, a devenit femeie!  "Cofetăria" a prins acum contur şi a luat forma unui site numit produsecosmetice; găseşti aici toate răsfăţurile, toate bunătăţile, toate acele produse pe care noi, femeile, le avem ca slăbiciune! Cunoaşteţi site-ul? Vă recomand să faceţi un tur!

Şi acum, primul review dintre cele anunţate, urmând să ne întâlnim în următoarele zile cu celelalte două...


Lash Accelerator Endless Mascara - black, de la Rimmel 
(click AICI pentru a-l găsi pe site)

Veţi observa în fotografii carcasa de un auriu cu tentă verzuie a acestui rimel. Capacul este negru şi are ataşată o etichetă pe care e precizată nuanţa. Îmi place forma carcasei şi faptul că are muchii, avantajul constând în aceea că nu se va se rostogoli, eliminând riscul de a cădea de pe suprafaţa pe care e aşezat. 10 ml de produs valabil timp de 12 luni de la deschidere. Sunt sigură că ştiţi: alte rimeluri au capacitate mai mică şi un termen de valabilitate mai puţin permisiv.



Periuţa e din plastic, cu peri scurţi şi este flexibilă. M-am temut, iniţial, că mi-ar putea fi dificil să o folosesc dar temerile au fost nefondate. Dozarea produsului se face fără probleme datorită sistemului aflat în interiorul carcasei. Consistenţa mascarei este optimă - nici prea lichidă, nici prea densă. Am deschis acest rimel chiar când l-am primit, în urmă cu circa o lună şi jumătate - se prezintă ca la început, nu dă semne de uscare, nu s-a modificat în vreun fel densitatea.



Acum vine partea cea mai bună! Ce face această mascara cu micro-fibre pentru genele mele astfel încât şi-a găsit deja un loc clar printre my all time favourites?! Se ocupă de fiecare geană în parte, cât de mică, punând-o în valoare, subliniind-o! Oferă atât volum, cât şi alungire (mai ales alungire). Fără a încărca genele, separându-le! Nu curge, nu se desface în bucăţele ce cad pe obraji (Aţi întâlnit produse la care să vi se întâmple asta?! Eu da!).

Secretul meu: aplic cu buricul degetului un strat de pudră pe gene - pentru plus de volum şi pentru fixare (nu mă abat de la acest pas, indiferent ce mascara folosesc); apoi primul strat de mascara, urmat de cel de-al doilea! La Maria am citit despre un tips foarte frumos explicat : primul strat se aplică în sens ascendent încercând, simultan, să executăm mişcări uşoare, stânga-dreapta,  în zig-zag  - pentru a "prinde" fiecare geană în parte; cel de-al doilea strat: se aplică de la baza genelor spre vârful lor, insistând pentru alungire.

Gene fără mascara/ Genele pregătite cu pudră

Consider că fotografiile sunt grăitoare şi că rezultatul pe care vi-l prezintă arată în mod clar de ce această mascara a reuşit să mă impresioneze! În mod sigur voi mai dori să o am şi pe viitor în trusa de machiaj - şi asta în condiţiile în care, pentru mine, e foarte mic numărul de rimeluri pe care intenţionez să le  recumpăr! 


Un strat de mascara/ Două straturi de mascara

Preţul pe site: 29,99 lei. Raportul calitate/preţ e avantajos. Produsul nu e acum disponibil pe stoc, dar... staţi la pândă, apare el! Aţi înţeles că vi-l recomand, e un rimel ce mie îmi place foarte mult!



Voi aţi folosit această mascara? Cum vi se pare, vă tentează?

Ne vedem mâine cu review-ul unui ruj L'Oreal... tentant au ba, ce spuneţi?


Mulţi pupici, fete dragi!
Vă aştept feedback-ul, ştiţi cât preţuiesc vizitele şi părerile voastre! :)
O zi cât mai frumoasă vă doresc!

Ilda
Lavender Thoughts to you



UPDATE
Ca să ştiţi la ce să vă aşteptaţi în viitorul apropiat, vă las ca indiciu
 fotografia prezentată iniţial, pe Fb!

 

Blog Template by YummyLolly.com