31 aug. 2014

OOTD: Vintage flower print dress... Good bye, summer!

Bună, fetelor! :)

De dimineaţă, aruncând un ochi pe Facebook, mi-a atras atenţia o postare despre/a lui Tudor Gheorghe (artist pe care îl apreciez foarte mult!)...

Spectacolul "Al cincilea anotimp - Femeia"

"Femeia este al cincilea anotimp, în care natura se odihnește, 
amintindu-și toate florile primăverii, de toate privighetorile verii, 
de toți strugurii toamnei și toate ninsorile iernii." 

Am citit şi recitit definiţia atât de simplu enunţată de Grigore Vieru, simţind că îmi bucură sufletul şi că găsesc, de fiecare dată, noi înţelesuri. 

Rochia este un obiect vestimentar ce este asociat cu feminitatea, cu parte din esenţa acesteia! Dacă nu ar fi fost diafana rochiţă primită în urma unei prime colaborări cu site-ul Rosewe, am serioase îndoieli că aş fi scris azi... 

Fac o paranteză, căci se impune o mărturisire, cu toată francheţea: mă simt într-un fel de silenzio stampa în ceea ce priveşte blogosfera! Cu tot ceea ce implică aceasta: a scrie articole pe blog, a face fotografii, a promova articolele pe reţelele de socializare, a răspunde comentariilor, a face vizite şi a citi blogurile multor fete dragi mie, a lăsa feedback-ul binemeritat! Posibilă cauză: evenimente de viaţă, petrecute recent, care mi-au influenţat puternic starea emoţională (e mai bine să păstrez detaliile pentru mine)! 

Vă pot da asigurări că acum e totul bine! Cu toate acestea, se pare că am nevoie de ceva timp pentru a mă restabili şi a ajunge la forma mea de cozonac... Şi îmi voi acorda acest timp! Ştiu că mă pot baza pe răbdarea şi pe înţelegerea voastră - prietene cititoare, prietene bloggeriţe!

Chiar aş fi omis să vă spun toate acestea dar n-am vrut să vă las să vă întrebaţi ce se întâmplă cu mine (în cazul în care v-aţi fi întrebat, se subînţelege!).

Onorarea unui angajament este o chestiune de principiu! Prin urmare, iată-mă-s! Am selectat fotografiile pe care le aveam deja în folder şi vin cu ele să celebrăm cea din urmă zi a ultimei luni de vară!

Rochiţa e drăguţă, e bine lucrată. Aş fi dorit ca jupa să fie măcar o idee mai lungă (aşa cum reiese din fotografia de pe site, e vizibilă diferenţa)! Am ales să substitui cureluşa sa maronie cu o centură lată deoarece partea încreţită, pe elastic, din zona taliei, se aşază la mine cu o palmă deasupra acesteia. Puteam fi mai inspirată în alegerea făcută, e clar că e mult mai potrivită unei siluete filiforme! Cum soluţii se găsesc întotdeauna... las la aprecierea voastră să spuneţi cât de inspirată a fost prezentarea şi combinaţia vestimentară! 

Am purtat:

Rochie/Dress - AICI/HERE via Rosewe
Geantă/Bag vintage
Cercei/Earrings - H&M
Bentiţă handmade
Alte elemente ale ţinutei - random











Making off...

Almost ready... stay tunned!


Good bye, summer! See you next year! :)

Dragele mele, părerile voastre sunt aşteptate - fie că sunt pozitive, fie că sunt negative dar exprimate în manieră constructivă! Imediat ce va fi posibil, ne vedem cu multe postări pe care le am în plan!

Toamna să fie pentru noi toţi cu mult tonus, cu soare molcom, cu lumină mângâietoare, cu bogăţia de culoare reflectată în zâmbete! :)
Vă îmbrăţişez!

Cu mult drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you

P.S. Nu uitaţi de giveaway-ul organizat în colaborare cu Ioana Nae - Trăistuţa cu zale! Click AICI!











 

Blog Template by YummyLolly.com