1 apr. 2012

Scrub facial cu capsuni de la Mario Badescu


      In ce priveste exfoliantele faciale,in general,le prefer pe cele cu particule exfoliante mici si dense.Pe acestea le caut si incerc sa le includ in rutina de ingrijire a tenului meu normal-mixt.Produsul caruia ii voi face astazi un scurt review se situeaza la polul opus,sa zic asa.
Am primit scrubul pentru testare in format mostra de la cei de la CareSpot,carora le multumesc.Este un produs destinat tenului mixt/gras (informatie site carespot),insa pe mostra testata de mine (vezi capacul) scrie ca ar fi pentru toate tipurile de ten.In plus,stiu ca tenului acneic nu-i sunt recomandate scruburile.Mai mult decat atat,din ce-am mai citit,capsunile (sucul) ar fi un ingredient iritant pentru ten.Dar asta e deja alta poveste,nu-i asa?:)

 Inca de la deschidere,aroma de capsuni te invaluie,iar in contact cu apa se transforma intr-un adevarat rasfat al pielii.
 Textura este fooaarte fina si prezinta particule exfoliante ce constau in seminte de capsuni,seminte in marime naturala.
Dupa parerea mea,este unul din acele scrub-uri pe care le poti folosi aproape zilnic,intrucat este foarte delicat.
    Se aplica pe pielea umeda si se maseaza cu miscari circulare timp de 2-3 minute.Avand in vedere ca semintele de capsuni realizeaza gomajul,nu agreseaza tenul si asigura o exfoliere fina.Exact genul de exfoliere de care are nevoie un ten gras sau mixt-gras.La clatire,face spuma usoara si se indeparteaza usor.
  
  L-am folosit si pentru pielea gatului si a decolteului si mi-a placut senzatia lasata in urma clatirii.Piele foarte fina,senzatie de confort si un parfum discret,lasat de aroma fructelor de vara.

 In ce priveste textura lejera,produsul nu mi s-a potrivit foarte bine,pentru ca,asa cum afirmam mai sus,prefer scruburile mai dense.Insa daca sunteti in cautare de un exfoliant delicat si va permiteti un produs scump,puteti deschide lista cu acesta.

Ca si ingrediente,foarte putine la numar: apa deionizata, acid stearic, Strawberry Extract, Seamollient glicol, propilen Dipelargonate, Ester poliglicol, DEA mirista.
 *Acidul alfa hidroxi ajuta la prevenirea congestionarii porilor si la prevenirea aparitiei punctelor negre

Il gasiti in magazinul online CareSpot la un pret de 94 lei si contine aprox.120 ml.

 Ca sa va dati seama mai bine de textura acestui scurb,va las si urmatoarele imagini:





 Cum trebuie sa fie exfoliantul ideal in viziunea voastra?


   Pe curand,



 

 

Blog Template by YummyLolly.com