5 nov. 2011

Nightwish...sweet dreams!







    Cum sunt un om cu multe amintiri (si tot atatea parfumuri),Nightwish imi aduce aminte acum,in fapt de seara, de anumite episoade din copilarie.Copil fiind,eram mereu in preajma bunicii care avea o mare pasiune pentru plantele medicinale,cum ea insasi le numea.Sticlute dichisite,saculeti ori plicuri parfumate...parca le vad aievea pe lada veche,alaturi de margele colorate si de fotografii pe care acum le numim ``vintage``.
  Notele calde ale musetelului sunt cele dintai care imi invadeaza simturile si  imi aduc aminte de ceaiul parfumat de dinainte de culcare.Aroma citrica se datoreaza continutului de mandarina,iar senzualitatea este data de accentele de magnolie.E tarziu si ma simt ca atunci cand,dupa o zi in care alergam cat tinea soarele pe cer,odihna mi-o gaseam in aroma lavandei din camera bunicii.

"In the garden of the senses lies the pathway to the spirit"


Toate aceste note,alaturi de dulceata trandafirului si patchouli,se regasesc in Nightwish,esenta ce aduce linistea si armonia pierduta sau doar...ratacita.Si e doar una din esentele Ameliei (Les Essences d`Amelie) pentru care ii multumesc Dianei.






"Nightwish" este un parfum suav, delicat cu note calde de musetel combinate cu note puternic aromate de magnolie. "Nightwish" este un parfum potrivit pentru a fi folosit inainte de culcare pentru o odihna placuta. O aroma romantica si delicata... (aceasta descriere apartine maestrei parfumurilor,Diana)






     Sweet dreams!



 

Blog Template by YummyLolly.com