15 aug. 2015

De-ale fetelor: noutăţi, cadouri, shopping de toate felurile (partea a II-a)

Hello, hello! :)

Gata, fetelor, am sosit! Au fost cadourile aniversare (în cea dintâi parte a acestei postări), iar interesul şi nerăbdarea manifestate de voi m-au determinat să mă mobilizez cât de repede pentru o trecere în revistă a cumpărăturilor din ultimele luni (vorbim de intervalul mai-august) - numai lucruri necesare, după cum veţi remarca! E un fapt demonstrat: femeile sunt extrem de chibzuite când vine vorba despre shopping online sau în magazinele fizice!

Apropos, de-aţi fi văzut ce exerciţiu de admiraţie făceam şi câtă mulţumire sufletească mă cuprinsese când am găsit în folder un număr mititel de poze în care apărea o cantitate rezonabilă de produse... Zzzzzz, trezire la realitate, duş rece... ar fi fost prea frumos ca să fie adevărat! Nici un minut n-am cotrobăit prin foldere că am şi găsit altă pradă de război! Şi-uite-aşa, pe apa sâmbetei s-a dus vestea despre cuminţenia mea!

Hai cu spovedania! Greşeala recunoscută e pe jumătate iertată! Primesc bile albe şi pentru că vă spun una-două impresii despre unele dintre achiziţii??? Yes!!!



Mdaaa! Aveam nevoie de un şampon şi de o mască! În parfumeria-minune din oraşul meu se găsesc şi produse Reţetele bunicii Agafia! Mi-am zis să mai schimb ceea ce tooot folosesc, să îmi fac şi hatârul de a vedea miracolele pe care le promite această bunică şi... pffff! Mare dezamăgire, din păcate! Şamponul împotriva căderii părului, cu bere îmi usca părul de scârţâia după spălare, aveam senzaţia că se face măciucă, se pietrifică! Soţului meu i-a plăcut, bine că m-a ajutat să justific suma cu pricina! Mască pentru creşterea părului pe bază de drojdie de bere şi  ulei de germeni de grâu - un NU şi pentru ea! O aromă uşor greoaie: imaginaţi-vă mirosul plăcut, discret şi curat al produselor cu germeni de grâu; amplificaţi-l, intensificaţi-l adăugând note greţos de dulcege şi... poate vă veţi imagina cum miroase! Trecând peste acest aspect mai puţin semnificativ,  îmi lăsa impresia că părul meu este murdar după aplicare, că ar trebui să îl spăl iarăşi! Nu se vor mai cumpăra! Poate altor persoane, cu alt tip de păr şi alte nevoi ale acestuia li s-ar potrivi, mie nu!


Cu asta mă autoproclam "coţofană"! E vorba despre o pereche de cercei cu cristale Swarovski... Cu vreme în urmă, cumpărasem o pereche relativ asemănătoare pentru o dragă prietenă şi, se pare, trebuia să am şi eu ceva de acest fel! Am înnebunit furnizorul întrebând dacă a adus "cuburi transparente"! Iată-le!!! Iată-i! :) O singură pereche de cercei şi mai multe ipostaze ale lor!


Nu lipsesc din dulăpiorul meu cele trei produse din poza de mai sus! Cred că nu mai e nevoie să mai detaliez, le-am tot menţionat pe blog, în diverse ocazii... Le prefer pentru o mie de motive, sunt iubiri statornice! Dacă aţi descoperit recent Lavender Thoughts şi aveţi întrebări, vă voi răspunde cu drag!



În luna mai, am participat la evenimentul Beauty Swap by Beauty Barometer organizat de Ana-Maria Tătucu! M-am prezentat frumos, cu cărţi de vizită nou-nouţe, cu un portvizit ce mi-e drag! Nu am găsit eu chiar designul dorit pentru acesta dar... mi-e drag pentru că e primul pe care-l am!


Aceste trei deodorante Gerovital H3 cu acid hialuronic au venit ca "ecou" drăguţ la puţin timp după evenimentul menţionat mai sus (firma Farmec aflându-se printre sponsori). Unul dintre ele a plecat către câştigătoarea unui giveaway organizat pe blog, completând pachetul cu produse achiziţionate din veniturile personale; un altul a fost oferit uneia dintre colegele mele, altul a rămas la subsemnata. Nu l-am consumat în întregime, m-am oprit după ce am suspectat că ar putea fi responsabil pentru nişte pete albe (tip decolorare) pe lenjeria intimă de culoare neagră. Voi aţi folosit deodorantele din această gamă, cum vi s-au părut?


Aş fi zis că niciun alt produs nu poate detrona demachiantul express Yves Rocher (cu formulă bifazică) - acestuia i-am fost fidelă flacoane de-a rândul! :)) Ei bine, l-am descoperit pe cel de la Garnier (cred că Miha Ella m-a instigat) şi aş putea spune că îmi place chiar mai mult: e ceva mai light formula, nu atât de uleioasă şi curăţă excelent! Pe flacon am notat data achiziţionării, îl folosesc de-atunci şi încă se mai află produs în butelcuţă  - ceea ce înseamnă că e şi spornic!


Un deo B.U. care a fost  prezentat relativ recent printre "goliciuni" (Un munte de produse consumate... remember?!)! Mult prea dulce aroma sa - pentru gustul meu! Un deodorant-cremă Floritene - foarte interesant produsul acesta, m-am gândit că am mai găsit ceva eficient în lupta împotriva transpiraţiei dar am sistat aplicarea odată cu instalarea temperaturilor caniculare - când nu mai făcea faţă! La toamnă, în zile mai răcoroase, îl solicit iarăşi!


Datorită unei bune prietene am făcut cunoştinţă cu ceaiul de rooibos de la Celmar! De-atunci, e nelipsit la noi în casă! Sunt aşa drăgălaşe pliculeţele rotunde, parcă-s dischete demachiante! :)) Hihii, un alt detaliu haios: soţul meu a pus-o în încurcătură pe vânzătoarea de la plafar cerând boiros! O altă veche şi solidă amiciţie: ceaiul de mere verzi şi melissă de la Fares! Iubesc aroma sa şi, nu ştiu dacă e doar autosugestie au ba, dar aduce efectul relaxant promis!


O comandă elf, la instigarea aceleiaşi bune prietene! Şerveţele matifiante (un pachet a fost dăruit, un altul mi-a revenit)  şi primer pentru ochi! Acestea chiar necesare, cross my heart!


Una-alta: acel săpun Himalaya Herbals a fost cumpărat de soţul meu de la Kaufland! Eu nu-l voi folosi dar apare aici datorită motivaţiei delicioase cu care a fost prezentat: Ca să mai încercăm şi altceva!... O achiziţie ce nu s-a justificat încă: în urma unei prezentări de produse Herbalife, am cumpărat un spray ce promite împrospătarea tenului şi fixarea machiajului! Are o aromă extrem de plăcută (de portocale/ flori de portocal). Nu vă pot spune nimic despre efectele sale căci... a rămas "blocat" în frigider, nu s-a legat de mâna mea! Acel balsam Nivea arată că mi-e dor de balsamurile de buze Sierra Bees de pe iHerb! Până voi putea să dau o nouă comandă, mă consolez cu acesta şi cu încă unul de la Reţetele bunicii Agafia! E ok balsamul Nivea, face treabă bună, are formulă nutritivă - însă nu îmi place că lasă o nuanţă de roz ce pare discreto-turbat pe buzele mele şi n-aş ieşi în lume purtându-l! Pe-ai mei e ok să îi sperii, ei mă ştiu bine! Gel de duş Palmolive cu măsline şi lapte - pentru mine, ideal pe timp de vară, din toate punctele de vedere (aromă, textură, efect asupra pielii)!


Heheeee! Şi m-am "autobronzat"! Cu acelaşi spray Photoderm de la Bioderma! Mi-a ieşit bine (aproximativ) - dungile şi petele erau în locuri mai puţin vizibile, pielea a dobândit o nuanţă frumoasă sun kissed, miracolul s-a petrecut în circa 24 de ore de la aplicare (da, pielea se închide uşor-uşor în acest interval de timp), s-a curăţat cam repede: după o săptămână (când l-am şi forţat eu să iasă la spălat prin exfoliere căci deja începea să arate urât - ştiţi aspectul acela de "jeg" pe piele :P). În ciuda inconvenientelor, mă întorc mereu la el! Are şi avantaje cu care să compenseze! O fiolă Floritene - Instant beauty (impresii pe blog, aici) - buuună la casa omului!


De la Adina am aflat că pe site-ul 1001 cosmetice găsesc vopsea pentru păr  Revlon ColorSilk! 17 lei e preţul unei cutii! Am folosit vopseaua aceasta la momentul la care produsele Revlon erau pe cale de dispariţie de pe piaţă (ştiţi povestea!) şi tare mi-aş mai fi dorit să revin la ea! Cum s-a ivit ocazia, am şi acţionat! Două cutii cu nuanţa Ash Brown (40), una Dark Brown (30)! Cum am nevoie de o cutie şi jumătate pentru o vopsire, planul e următorul: una bucată Ash Brown se combină cu jumătate de Dark Brown! Şi bifez astfel două vopsiri!


O prietenă dragă m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că soţul ei "îşi va crea ocazia" de a ajunge să facă unele cumpărături în dm! Se întreba dacă îmi doresc ceva, ştiind că jinduiesc după acest magazin! Hmm... bei, Grigore, agheasma?! Iată care mi-a fost rugămintea! Zău că m-am străduit să fiu cuminte! Apa micelară Garnier era la promoţie - 16 lei (eu o găsesc în oraşul nostru cu 22-24 de lei)!!! Aproape 1 litru de dizolvant fără acetonă - nu vă speriaţi, cea Cien a fost cumpărată de soţul meu, din proprie iniţiativă, la o "descindere" în Lidl. Iniţiativa aceasta avea o bază, îl rugasem şi el a ţinut cont (fără a şti că îl voi primi pe favoritul  Ebelin). După acel gel de duş Balea e înnebunită fiica mea! Dischetele demachiante Ebelin... îmi plaaac!


Aici, toate-s vechi şi nouă toate! Fără tratamentul corector riduri de la Gerovital H3 Evolution eu nu stau! L-aţi văzut pe blog în n-sprezece mii de flacoane consumate. Poveste bătută în cuie! Cum s-a ajuns la gelul de duş exfoliant Sabon, cu lavandă??? Simplu: iubire pentru Sabon (ştii review-urile mele pentru uleiul de duş Tea Rose şi scrub-ul pentru corp Tea Rose de la Sabon? atunci înţelegi perfect situaţia!); încercat produsul (varianta cu iasomie) - datorită Alinei Anghel; joaca şi provocarea lansată într-un mail (datorită faptului că am paşaport-card la ei): îţi alegi favoritele, le laşi în aşteptare şi Sabon te va surprinde! M-a surprins cu un voucher de 40 de lei. Tot cam atât era şi preţul produsului ales de mine... Mi-a rămas să plătesc 15 lei pentru transport! Adjudecat! Aş fi luat eu mult mai multe dar buzunarul traversează o etapă plângăcioasă! În colet am găsit şi două mostre: mască pentru ten cu nămol de la Marea Moartă şi un ulei de duş cu iasomie (yuuumiiii) - de-abia aştept să le încerc!

Cam atât am avut de declarat! Mult, puţin... asta e, îmi asum! Se prea poate să îmi fi scăpat câte ceva, nu ştiu dacă am avut vigilenţa de a le poza pe toate nou-venitele!

Sper să fie de folos postarea aceasta, într-un fel sau altul! Fie că găsiţi câte ceva interesant de adăugat pe wishlist, fie că aflaţi impresii despre unele produse, fie că aveţi sentimentul reconfortant că voi aţi fost/sunteţi mai cuminţi cu shoppingul... şi-aş putea continua! :)

Sunteţi pupăcite cu mult drag!
Weekend frumos tuturor!

Ilda
Lavender Thoughts to you



 

Blog Template by YummyLolly.com