17 aug. 2015

Plecăm în vacanţă cu o nouă brăţară Soufeel! :)

Bună, fete dragi! :)

Am spus că facem un unboxing pentru noua mea brăţară Soufeel? Am spus! Păi ce mai aşteptăm?! Să despachetăm!

Prima dată, la vamă! O vameşă tânără şi drăguţă mi-a explicat că e nevoită să deschidă coletul,  că atribuţiile sale de serviciu prevăd şi acest aspect! Sunt obişnuită cu asta! Be my guest! Pentru că nu mai aştepta nimeni la uşa biroului şi, prin urmare, timpul îi permitea, doamna mi-a cerut detalii în legătură cu site-ul de unde au fost comandate! Nu era o discuţie tip interogatoriu ci, pur şi simplu, o conversaţie plăcută între două femei ce sunt interesate de acelaşi subiect... :)

A doua oară, acasă! Eeeii, aici suntem pe teritoriul nostru, putem cerceta şi analiza în voie, ne putem bucura, putem prelungi suspansul, putem visa cu ochii deschisi! 



Cutia de carton cu marca Soufeel vine într-un plic sigilat, din polietilenă. În cutie, se află o pungă de cadou personalizată şi un plic capitonat care adăposteşte cutia de bijuterii, cu delicata fundiţă bleu! Sistemul acesta de împachetare mă trimite cu gândul la celebrele păpuşi Matrioşka! Cutie în plic în care se află o altă cutie în plic... totul pentru a fi transportate în deplină siguranţă bijuteriile! 




Soufeel - For Every Memorable Day


Şi povestea continuă, deschizând cutia... Pe o perniţă de culoare neagră, stau culcuşite brăţara şi charm-urile - fiecare în parte, într-o pungă de tip ziplock!



Hihii, am găsit şi o lavetă mititică, de culoare neagră - lesne de intuit care e rostul acesteia! Evident, cei de la Soufeel se gândesc la toate din dorinţa de a avea clienţi mulţumiţi!

Propun să le descătuşăm, vor prinde viaţă! Şi dăm astfel Cezarului ce-i al Cezarului, fiecare merită momentul său special!

Două dintre charm-uri fac parte din categoria Vacanţă şi călătorie şi mi-au fost recomandate de către sponsor: haioasa maşină roz şi a sa rulotă azurie! Aşa roz cum e ea, aş conduce-o cu mândrie fix până la picioarele interminabile ale Turnului Eiffel!


Celelalte trei charm-uri au fost alese de mine însămi, lăsându-mă influenţată, în mod inevitabil, de ideea continuu ispititoare a vacanţelor!

Dacă tot am ajuns pe pământ francez, nu pot să trec cu vederea visul de a vizita regiunea Provence, înmuiată toată în cerneala violet a câmpurilor de lavandă! Aaah, ce răsfăţ ar fi pentru simţuri! Cum s-ar scălda acolo ochii, cum ar fremăta nasul, cum ar tresălta inima în piept?! O cameră foto e un tovarăş nedespărţit în astfel de călătorii! Te ajută să duci cu tine parte din esenţa, din spiritul unui astfel de Rai al culorilor!




Ce urmează, unde să ni se mai îndrepte paşii? Un alt charm ales e din sticlă de Murano. Nu mă face să zbor cu gândul către insula italiană al cărei nume îl poartă ci... către Ţara Soarelui Răsare! Ideea de răsărit mă poartă iarăşi către băi de culoare, către misterul perpetuu al fiecărui nou început... Continuu traseul pe care mă îndrumă şi ajung la Festivalul Cireşilor în Floare. Se spune că oraşul Kyoto, recunoscut pentru templele şi grădinile sale superbe, ar fi un loc perfect pentru a admira cum cireşii colorează viaţa toată în roz! Dacă îţi vei propune să ajungi, e bine să ştii că sezonul înfloririi cireşilor începe în ultima săptămână a lunii martie şi se încheie la jumătatea lunii aprilie!







Aveţi idee care e următoarea escală? Vă dau un indiciu: cocotierul! Vă las pe voi să alegeţi ţara tropicală spre care ne îndreptăm căci eu sunt foarte ocupată! Recunosc, mă ţin de pozne! Şi fac un plan despre cum m-aş cocoţa într-un cocotier! Eu care... n-am urcat nici într-un zarzăr!!! Am un as în mânecă: un safety chain Soufeel!



Aterizând pentru puţin timp cu picioarele pe pământ, vreau să vă spun ceva de ordin pragmatic: este extraordinar un astfel de safety chain! Dacă vă veţi lua o brăţară Soufeel, vă recomand să aveţi în vedere aşa ceva! Îmi veţi mulţumi! Cele două "ineluşe" plasate la capetele lanţului sunt căptuşite cu un material cu textură cauciucată, tip silicon! Acest material le permite să gliseze pe corpul brăţării. Ele se deplasează doar prin împingere, astfel că stau perfect fixate pe brăţară, menţinând charm-urile aflate între cele două inele în poziţia dorită!

Punem charm-urile toate pe frumoasa brăţară din argint masiv 925 - bănuiesc că aţi remarcat în fotografii marcajul aflat pe fiecare dintre acestea şi continuăm puţin călătoria - de data aceasta, pe firul amintirilor!

Mi-e dor, un dor straniu de o casă unde nu-mi amintesc să fi ajuns vreodată!
Poate într-o altă viaţă, cine ştie...?!

Mi-e dor de Grecia, cu tot farmecul ei nesfârşit!



Mi-e dor de munte, de munţii noştri care, din câte ştiu,  au puterea de a alina 
(aproape) toate dorurile!


Acum mă întorc aici, în căsuţa parfumată a lavandei...
şi zâmbesc fericită datorită faptului că mi-a fost dat prilejul de a evada puţin, 
de a îmi permite să visez cu ochii deschişi!

O mulţime de motive pentru a îndrăgi brăţara aceasta: drăgălăşenia fiecărui charm în parte, faptul că argintul a devenit favoritul meu în ceea ce priveşte bijuteriile (cu ceva ani în urmă, am simţit că nu mai rezonez cu aurul), versatilitatea unui astfel de accesoriu şi, pentru sentimentala din mine, postarea de faţă - la care am lucrat cu mare bucurie, făcând un exerciţiu de imaginaţie!

E posibil să fiţi la curent cu aceste informaţii, dar pot fi utile pentru aceia dintre voi care nu le cunosc:

- acest tip de brăţară şi charm-urile brand-ului  Soufeel  sunt realizate din argint masiv 925, având marcajul corespunzător; 
- se oferă gratuitate la transport pentru comenzile de minim 50$;
- există şi posibilitatea returnării produselor în 365 de zile de la livrare - practic aceasta reprezintă o garanţie a calităţii, astfel că ne putem bucura de experienţa unui shopping online ce exclude riscul!

Vă îndemn să faceţi un tur pe site şi să vă alegeţi charm-urile favorite! 
Cu siguranţă, veţi constata că aveţi de unde alege!

Vă pup, vă îmbrăţişez şi vă aştept impresiile!
O săptămână plină de culoare vă doresc, în care să vă permiteţi luxul 
de a visa în plină zi!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you

UPDATE:


Vă pun la dispoziţie codul unui cupon prin care obţineţi 
un discount de 5% la orice comandă plasată pe site: 
BLOG5





 

Blog Template by YummyLolly.com