29 aug. 2015

OOTD: Fustă cu print floral şi cămaşă din denim

Bună, fete dragi! :)

Alarma telefonului a cântat azi la 05:33. De ce nu 05:30? Simplu! Ca să mai fur trei minute de somn şi... ca să mă păcălesc că nu m-am trezit chiar la 05:30! Am setat o alarmă ce poate trezi - cum se spune în popor - chiar şi morţii din groapă! O piesă rock care, declanşată spontan, îţi cam face inima să o ia la trap şi mintea să ruleze instantaneu! Dar trezirea e garantată!

Am oprit melodia cu pricina şi... nu ştiu dacă dorinţa de a rămâne în continuare în culcuş sau faptul că mă odihnisem, m-a făcut să realizez că nu era tocmai cea mai inspirată idee cea pe care o copsese mintea mea visătoare ca scenariu de şedinţă foto! Din pricina ei, dragul meu drag ajunsese să propună să ne trezim cu noaptea în cap! O mulţime de hibe îi găseam aşa că... mi-am zis că e mult mai înţelept să-mi văd de somn în continuare!

Am programat iarăşi alarma la ora la care trebuia să fie trezită şi pregătită Dia pentru lecţia de înot. Zâmbind la gândul că am câştigat o porţie bună de somn, m-am cuibărit printre cearceafuri. 

Hmm, ţi-ai găsit, cine să mai adoarmă?! Aaa, e sâmbătă, aşa se explică faptul că somnul s-a dus pe Apa Sâmbetei... Gândul ăsta m-a făcut să mă întreb care este originea acestei expresii populare. Mi-a cam dat fiori ceea ce am aflat pe această temă, de aceea vă voi spune doar varianta soft, fără detalii: în mitologia românească, Apa Sâmbetei e un râu ce izvorăşte de sub Pomul Vieţii din Paradis, fiind matca tuturor apelor, separând cele două lumi - cea văzută şi cea nevăzută!

Aţi ghicit că după ce m-am perpelit o vreme mi-am dat seama că e cazul să mă ridic frumuşel, să mă aranjez, să adaptez din mers un nou plan de bătaie?! Înainte de ora 8 eram în parc, la pozat... E vorba despre un parc foarte frumos, păcat că nu e mai îngrijit! N-am întâlnit picior de om la acea oră! 

Totul e bine când se termină cu bine, înaintea orei 10 aveam la activ două şedinţe foto, copila pregătită până în dinţi pentru înot, aşa că am pornit toţi patru către ştrand (ni s-a alăturat o bună prietenă a Dianei)! Hehee, o dimineaţă atipică!

Voi, când vedeţi că sunt vorbă lungă şi întrec măsura, spuneţi-mi: Ilda, ne prezinţi totuşi una dintre ţinutele pe care te lauzi că le-ai pozat???...

O fustă ce m-a cucerit iremediabil... cu mai multă vreme în urmă, când am văzut-o purtată de Loredana! Gândul mi-a rămas la ea şi n-am avut nicio ezitare când mi-a ieşit în cale - a fost prioritatea recentei comenzi date pe site-ul SheIn

Vă spun scurt, fără ocolişuri, neavând nicio rezervă: e de luat acasă fusta asta! În CV-ul ei scrie că e impecabil lucrată - dintr-un material cu ţinută (se spală şi se calcă foarte frumos), are căptuşeală şi, consider eu, un mare potenţial de a te susţine să construieşti ţinute frumoase cu care să îţi pui în valoare femininatea! E potrivită pentru zilele cu temperaturi blânde de toamnă şi de primăvară!

Am purtat:

Fustă / Skirt - click AICI / HERECam dificil să socializezi cu două capete de piatră dar, 
cu ceva bunăvoinţă, reuşeşti! :))Aţi jucat vreodată volei cu pălăria (pe post de minge)? 
Ia să încercaţi, poate fi tare amuzant!Alte elemente ale ţinutei:

*Cămaşa din denim - aţi mai văzut-o pe blog aici, în primăvară, alături de o splendoare de pom înflorit! Este încă pe stoc la SheIn. Îmi place la nebunie să o port! 
*Sandalele au ceva vechime, sunt luate din magazinul Leonardo. 
*Brâul e confecţionat din piele naturală de o doamnă foarte talentată - îi puteţi admira creaţiile pe Breslo, în magazinul Miral
*Am completat ţinuta cu o geantă din piele pe care am purtat-o obsesiv-compulsiv într-o perioadă!

Dacă aţi studiat fotografiile postate pe pagina fustei, la Style Gallery, aţi remarcat că multe dintre combinaţiile vestimentare includ şi cămaşa din denim! Aş fi dorit dar n-am putut să mă abat de la asta, chiar dacă oglinda îmi zâmbea aprobator şi pentru alte propuneri pe care i le-am prezentat! Am mare slăbiciune pentru acest tip de cămaşă!

Apropos de asta, aţi observat că la unele dintre fetele din fotografii lungimea fustei se situează în zona genunchilor? Fireşte, depinde de înălţimea purtătoarei! Chiar mă întreb dacă să intervin şi eu în acest scop! Oscilez - îmi place şi astfel dar... paaarcă-parcă aş tinde către a reduce puţin din lungime! Voi ce părere aveţi? 

Fetelor, e cazul să închei! Deja mă întrec cu gluma! 

Cu siguranţă, eu voi purta ţinuta asta şi în alte contexte! De-abia aştept să-mi spuneţi impresiile voastre... Condica de sugestii şi reclamaţii e deschisă! :)

Weekend pe placul inimii să aveţi! Pupici pentru fiecare dintre voi!

Cu mult drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you
 

Blog Template by YummyLolly.com