12 ian. 2015

OOTD: Roşu şi negru / Just black and red...

Bună, fetelor! :)

Cum a fost weekend-ul vostru? Pentru mine a fost destul de agitat, tot un iureş! Doar constat, nu mă plâng... cele ce au încărcat aceste zile nu erau neplăcute sau de nedorit, dimpotrivă! 

Spunându-vă acest lucru, mi-am amintit un lucru ce ne amuza în vremea anilor de liceu: aveam un profesor de filozofie căruia nu îi plăcea să facă afirmaţii clare, concrete - când era vorba despre situaţii banale de viaţă! Spre exemplu: intra în clasă, se aşeza la catedră şi, probabil de dragul conversaţiei, spunea  meditativ mângâindu-şi degetele fine: M-am uitat aseară la televizor!... După care, ca şi cum ar fi existat vreun risc ca această mărturisire să îi prejudicieze imaginea, să îi aducă vreun vot de blam, tindea să infirme spunând: Aaaa, să nu vă imaginaţi că am urmărit vreo emisiune, pur şi simplu am circulat pe canale şi atât, nimic mai mult! :) Orice informaţie ce ţinea de sfera personală era contrazisă în acest mod.

Tiiii, nu voi extinde subiectul pentru că este vast iar voi v-aţi manifestat nerăbdarea faţă de prezentarea unor ţinute care includ ultimele achiziţii de pe site-ul Sheinside! Puloverul roşu iese astăzi la rampă. 

Vă spun scurt şi cuprinzător: merită comandat, nu am nicio rezervă când fac această recomandare! Atât de mult îmi place felul în care e lucrat încât iau în calcul, la modul serios,  să îl comand şi în cealaltă variantă cromatică disponibilă pe site! Ce ţinută navy  inspiration, cu o notă retro plină de şarm s-ar crea cu puloverul bleumarin combinat cu un jeans alb, dozând câteva accente de culoare roşie aduse de accesorii!

Două menţiuni de luat în seamă: 
*Aşa cum se vede în fotografiile de pe site, puloverul are decolteu în V, chiar  uşor rotunjit - în formă de inimă, aşa-numitul en coeur! Colierul din piele neagră cu care l-am purtat tinde să ascundă acest detaliu care e posibil să vă intereseze! 
*În plus, nuanţa de roşu a puloverului are mai multă profunzime decât a surprins camera foto în lumina caldă a asfinţitului - din punctul meu de vedere, e nuanţa perfectă de roşu!

Sper să vă placă ţinuta! De-acum, las fotografiile să vorbească...


Am purtat:

Pulover/Sweater - click AICI / HERE
Palton IIANA
Colier din piele - via Miral - Breslo
Restul elementelor - random











E rândul vostru... :) Vă aştept cu nerăbdare impresiile!

Cum vă pare puloverul roşu în jurul căruia a fost construită ţinuta?

Care este relaţia voastră cu această culoare ? 
(în ceea ce priveşte vestimentaţia)
Se spune că îţi trebuie îndrăzneală pentru a o purta! 
Eu, care n-am fost la "şcoala îndrăzneţilor", o port fără ezitare! :)

Să aveţi săptămână uşoară, cu tonus, cu zâmbete!
Pupicei!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you



 

Blog Template by YummyLolly.com