12 aug. 2014

Letters from Călăraşi to Timişoara...

Bună, fete dragi! :)

Poate că unele dintre voi îşi amintesc relatarea mea despre ideea de a face fotografii pe tărâmul de poveste al Greciei, purtând o fustă plisată, pentru o postare tip ootd! Fusta-evantai chinezesc sau fusta-păun, aşa o numesc eu pe cea pe care o am! După cum bine se spune că nimic nu-i întâmplător, n-a fost să fie atunci dar acum, gata, a sosit momentul ei! 

Şi cum tot răul e spre bine, postarea aceasta nu este una oarecare, e una pe care o scriu cu emoţie gândindu-mă la o prietenă foarte dragă mie, o fată frumoasă ca o zână, cu o sensibilitate aparte, înzestrată cu mult talent şi cu un suflet nemărginit! O cunoaşteţi şi voi! Dar nu vă spun acum despre cine este vorba, poate că nici mai târziu... poate vă las să ghiciţi! :)

Revenind la fustă, am văzut-o într-un magazin fizic şi a fost... love at first sight! Dar am plecat fără ea gândindu-mă că nu am în garderobă ceva potrivit cu care să o combin! N-am vrut să cumpăr compulsiv. În circa o oră eram înapoi la magazin, fără a-mi păsa de nimic! De-atunci, îi tot caut combinaţia ideală... Merge purtată şi cu acest vaporos top galben Zara, de la Kurtmann (ştiţi postarea în care e vedetă alături de colierul de la acelaşi brand),  arată bine şi cu bluze portocalii dar, pentru azi, mi-am spus că ar face un trio formidabil cu un top alb - cu notă retro şi cu bicicleta mea roşie (ambele primite în dar în iulie,  la aniversarea mea)! De la prietena despre care vă vorbeam am primit, cu aceeaşi ocazie,  drăgălaşul accesoriu pentru păr ce completează ţinuta.

Înainte de a lăsa pozele cu poveştile lor, vreau să vă spun că fusta aceasta are o soră - nu ştim dacă geamănă au ba! La Timişoara locuieşte frumoasa soră. Tot ca pe o soră o percepe şi sufletul meu pe fata care o poartă. Avem foarte multe în comun, surprinzător de multe, unele descoperite cu uimire - în timp, altele neştiute...


Se lasă seara şi... mai avem un drum de făcut! 
Vă voi conduce către unele indicii pentru a dezlega misterul titlului şi 
al conţinutului postării.
Follow me! ;)


Dar, mai întâi, vă ofer cu drag aceste flori - sunt pentru voi! :)


Imagini ale vechiului Călăraşi au întâlnit imagini ale vechii Timişoare...
Acum...  imagini de actualitate din cele două oraşe, reunite într-o postare în care am pus mult suflet, pe măsura prieteniei ce ne leagă pe mine şi pe Simona!Aţi remarcat că purtăm fuste similare, fustele-surori despre care vă vorbeam! 
V-am surprins??? Asta a fost ideea! :)


Vă invit cu căldură să o vizitaţi pe Simona şi să citiţi AICI postarea sa Letters from Timişoara to Călăraşi, să admiraţi ţinuta pe care a alcătuit-o pornind de la aceeaşi fustă plisată, cu print floral...

Simo, te îmbrăţişez  şi îţi mulţumesc pentru că...
 ştii să îmi fii prietenă în adevăratul sens al cuvântului! :)

Fetelor, vă îmbrăţişez  mulţumindu-vă pentru că sunteţi aici - datorită acestui fapt scriu încă pe acest blog şi înving unele gânduri ce-mi dau târcoale uneori!

Cu multă dragoste, 
Ilda
Lavender Thoughts to you 

Blog Template by YummyLolly.com