4 ian. 2015

OOTD: Zebra print pants... sau: Daca zebrele ar fi verzi! :)

Hello, girls! :)

Pentru azi, o ţinută simplă are rezervare pe blog. O pereche de pantaloni zebra print sunt piesa de bază, piesa în jurul căreia am alcătuit ţinuta. Un articol vestimentar cu un astfel de print impune asocierea cu elemente simple,  monocrome - eu sunt adepta acestei idei. 

Daaaa, iată şi a doua pereche de pantaloni Vila din dulapul meu! Îi am şi pe cei roz pe care i-aţi văzut pe blog de mai multe ori şi pe care i-am purtat într-o veselie, de parcă lumea începea şi se termina cu ei! În ciuda unui rodaj intensiv la care au fost supuşi prin solicitare obsesiv-compulsivă, după spălări nenumărate, starea lor e impecabilă. Fiindu-mi cunoscută calitatea produselor acestui brand, n-am stat să analizez prea mult când i-am pus în coş pe aceşti zebraţi şi îi consider o achiziţie inspirată.

Apropos, voi obişnuiţi să le daţi denumiri generice hainelor/accesoriilor voastre, în funcţie de o particularitate a lor? Uneori rezultatul poate fi chiar funny! Eu am fusta-păun, puloverul Snoopy, pălăria ciupercă, paltonul boieresc, plicul pisicesc... :)) Cum aşchia nu sare departe de trunchi, fiica mea are o păpuşică îmbrăcată într-un costum dungat, alb-negru. Ce nume credeţi că i-a dat? Aţi ghicit:  Zebrilă! 
Am purtat:

Pantaloni Vila - click AICI / HERE
via Kurtmann

Restul elementelor: random





Atât cu drăguţii zebraţi. Deocamdată! Chiar nu pot promite că nu-şi vor mai face apariţia pe blog, presimt că vor face parte dintre preferaţi.

Voi ce spuneţi, vă plac?  
Aveţi în garderobă pantaloni cu astfel de print sau cu unul similar?

Să vă fie duminica frumoasă, cu clipe de quality time! :)
Pupicei!

Cu mult drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you

P.S. Am răsfoit postările scrise anul trecut, la vremea asta... 
Bucuriile Crăciunului şi darurile Moşului
Lavender Thoughts în 2013
Premieră în 2013... favorit şi în 2014

Eram şi eu în grafic. Anul acesta, parcă-s lovită cu leuca în cap, deşi nu există vreun motiv pentru asta. Am vrut să vă asigur de faptul că îmi pasă şi că mă gândesc la asta. 
Se pare că mă încearcă aşa-zisa "pană a scriitorului"! 
Dar va trece ea, cât poate să stea?! 

Vă mulţumesc pentru faptul că sunteţi aici şi pentru că mă îndrăgiţi aşa cum sunt!
Nu sunt cuvinte prin care să pot exprima cât de mult înseamnă pentru mine!



 

Blog Template by YummyLolly.com