14 ian. 2015

OOTD: Feeling sexy today?

Hello, ladies! :)

Duminica trecută a fost o zi de-a dreptul primăvăratică. Am ştiut că nu mă întâlnesc des cu un astfel de noroc şi am acţionat pragmatic! Deşi dispoziţia înclina către leneveală, treburile urlau alarmant în jurul meu, mi-am spus că voi reuşi să le fac pe toate! Prioritatea era şedinţa foto. Culmea culmilor! ar replica mama cu ceva năduf în glas.  Dacă alta ar fi fost ordinea în care mă ocupam de activităţile zilei, se anulau şansele de a prinde soarele, lumina, temperatura prietenoasă. Aşa că... ţara arde şi baba se piaptănă! 

Vă amintiţi că v-am povestit cum l-am mâniat pe fotograf la un shooting? :)) Atunci când am mers să facem fotografii într-o livadă aflată la ceva distanţă de casă, iar bateria camerei foto (în responsabilitatea mea fiind) a stat liniştită în priză şi nu m-a strigat atunci când am ieşit pe uşă fără ea! Atât de mare a fost supărarea încât s-a dat tunător verdictul: Te susţin cu acest proiect, te ajut deşi detest să fac fotografii, dar şi printre unele condiţii enumerate a fost şi aceasta - să ştii clar locaţia în care facem pozele!

Foarte mândră de cât de pregătită şi inspirată sunt, am anunţat când motorul maşinii a pornit: 
_ Pe bloc, birjar! 
_ Cum doriţi, domniţă!

Hmm, nu e chiar atât de simplu cum vă imaginaţi! Blocul are zece etaje. Iar scara cu acoperiş special amenajat pentru şedinţe foto e dotată cu interfon. Noi nu cunoaştem niciun locatar. Când aţi mai văzut poze făcute printre nori, s-a datorat şi faptului că providenţa a avut grijă şi a trimis pe câte cineva să ne deschidă uşa. De data asta, nici urmă de picior de om! Hait, îmi cam ziceam în gând, mi s-a înfundat!!!...

Fotograful - care vrea el să pară un dur dar nu-i şi chiar mă susţine în nebuniile mele frumoase - a format diverse numere la interfon. Nimic, nimicuţ! Na-da!!! I-am cerut să formeze numărul meu norocos! Nu vi-l spun, e secret! Bingo!!! Dar nu aşa cum vă imaginaţi... De sus, de la un balcon, auzeam un domn strigând: Mirceeaa! Mirceeaa! Stefaaan! Stefaaan!... Cine sună la interfon? Curajoasă, îl împing pe fotograf în lumina reflectoarelor (eram sub copertina de la intrare) şi îl las să se descurce! Astfel, am aflat şi eu că îl căutăm pe domnul Gheorghe. Cu inocenţă. Reţineţi pontul: pe orice scară de bloc cu un număr mare de apartamente există un domn cu acest nume/prenume. 


Sesam, deschide-te! Să înceapă şedinţa foto! :)


Am purtat:

Vestă/ Faux fur coat - click AICI/ HERE

Geantă din piele/ Bag - Sunshine Elena
Cercei handmade/Earrings - Alina Anghel
(Vă mulţumesc, fetelor! :* :*)
Restul elementelor - random












Vestuţa e frumoasă, e versatilă şi de efect, are potenţialul de a schimba aerul unei ţinute. Cu siguranţă arată mai bine în realitate decât în poza de pe Sheinside! Nu credeţi?! Finisajele sunt ca la carte. Căptuşeala are un material bun - singura diferenţă este că e simplă, ivoire, fără acel imprimeu muzical simpatic cu care o vedeţi în prezentarea de pe site!  Dar nu plâng după el, doar nu o port pe dos! :)


Am vorbit destul, de-acum vă las pe voi să vă desfăşuraţi!
Iar eu mă voi bucura mult la fiecare comentariu în parte, mulţumindu-vă 
că ţineţi seama de pasiunea aceasta a mea în ceea ce priveşte feedback-ul! :)
Pupiceeei!

Cu mult drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you





 

Blog Template by YummyLolly.com