7 feb. 2014

O nuanţă de roşu care îţi face inima să iubească

Hello, hello!!! :)

Postarea asta se vrea a fi o declaraţie de dragoste pentru un... lac de unghii! E vorba despre unul care îmi place la nebunie. Mă simt tare veselă să vă arăt o manichiură simplă  căreia oja aceasta are puterea de a-i da un aer special!

Vorbesc despre Ruby Pumps de la China Glaze. Prima dată am văzut-o la Găbiţa pe blog. La acel moment, captivată de frumuseţea ei şi sub influenţa (cum sună asta!!!) spiritului sărbătorilor de iarnă, îi spuneam prietenei mele, într-un comentariu, că parcă ar fi adunată într-o sticluţă toată bucuria Crăciunului!


Mai mult sau mai puţin întâmplător, ajung în apropierea Zilei Îndrăgostiţilor să vă prezint această ojă primită în dar, de Sf. Ion, de la prietena dragă despre care vă vorbeam... Acum, sub vraja tuturor inimioarelor şi a mesajelor subliminale (sau nu?!) pe care ni le trimit :)), aş spune că Ruby Pumps poate reflecta toată pasiunea unei femei îndrăgostite!

Dacă nu raportez la nicio sărbătoare ci doar la mine însămi, la felul în care gândesc şi simt eu, la asocieri personale de idei, aş compara-o cu o căpşună frumoasă şi proaspătă, bine coaptă, căpşună ce a cules - pentru a se împodobi -  stropi minusculi de soare din razele ce au alintat-o!

Sssttt, intră în scenă păşind languros, seducător...

Ruby Pumps - China Glaze




Să ne jucăm un pic... 

Vă aştept feedback-ul, cu nerădare de copil...
Sper să vă fie pe plac  postarea, Miss Ruby Pumps, manichiura!

Fete dragi, vă doresc să fiţi iubite şi să iubiţi cu intensitate în fiecare zi a vieţii voastre! 
Bucuraţi-vă de weekend, zâmbiţi mult, faceţi ceea ce vă place! :)

Cu mult drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you

 

Blog Template by YummyLolly.com