3 feb. 2014

Preferatele lunii ianuarie

Bună, fete dragi!

Ianuarie a trecut (deja?!) şi este momentul să facem o trecere în revistă a preferatelor acestei luni. Nu spun produse preferate deoarece, veţi vedea, avem şi alte categorii implicate! Eu ce fac aici, vorbesc în rime? Au remarcat şi elevii mei, la clasă, că mi se întâmplă asta - uneori...Hmm, poate fi amuzant! :))

La finalul ultimei postări, vă spuneam că mă voi strădui să fiu selectivă şi să ofer bilet la acest spectacol numai noutăţilor; celor ce reprezintă o premieră pentru mine. Zis şi făcut, mă ţin de cuvânt! Altfel, în mod sigur ar fi avut loc de cinste aici tratamentul Moroccanoil, laptele de corp Moment de Bonheur, balsamul de buze Sierra Bees şi alte surate! 

Să-nceapă defilarea!
Produse pentru îngrijirea tenului

gelul de curăţare Eucerin - am înţeles acum de ce primeşte atâtea aprecieri!
tratamentul corector  riduri - ochi, buze, frunte - Gerovital H3 - nu face miracole dar hidratează bine, are un efect imediat de destindere a unora dintre liniile superficiale şi mai are un sistem de dozare care m-a încântat (observaţi că mai am doar câţiva stropi de produs, în partea superioară a flaconului datorită sistemului ingenios care presupune eliberarea cremei cu ajutorul unui suport cilindric împins de presiunea aerului - pfff, tare greu de explicat!)...

Produse pentru îngrijirea părului şi corpului

- gelul de duş lime de Mexic, Yves Rocher - aroma lui răcoritoare m-a relaxat, către el m-am îndreptat cel mai frecvent, în această lună;
- gomajul pentru picioare, Yves Rocher - în mod sigur se poate trăi fără el, dar picioarele se simt răsfăţate şi-i atât de relaxantă mireasma de lavandă seara, după o zi încărcată;
- body scrub-ul  Sabon  (să nu credeţi că trişez, eu i-am închinat până acum ode celui cu aromă de trandafir - review aici) - combinaţia de uleiuri şi arome a acestuia (patchouli, lavandă, vanilie) este inedită pentru mine şi am avut tot timpul impresia că se completează bine cu aroma copleşitoare a parfumului La vie est belle...
- masca de păr anti-frizz  Gliss, Schwartzkopf - ştiţi că am păr năbădăios care are nevoie să fie îmblânzit în permanenţă; masca asta chiar mi-e de ajutor în acest scop; fireşte că vine apoi să acţioneze uleiul Moroccanoil, cu bagheta lui magică!

Machiaj

- creionul retractabil glimmerstick diamonds - Avon, nuanţa brown sugar - e intensă nuanţa, se aplică uşor, rezistă foarte bine cu primer şi are nişte irizaţii discrete şi plăcute;
- creionul dermatograf Soft Precision Eyeliner - Inglot, nr. 28 - se aplică atât de sigur, rezistă foarte bine şi are o nuanţă de verde smarald înnebunitoare;
- baked blush Elf, nuanţa Peechy Cheeky - m-am declarat veşnic îndrăgostită de blush-urile cremă Nyx şi aşa voi rămâne, dar blush-ul acesta arată atât de fain încât m-a determinat să le folosesc pe acelea ca bază, iar cu ajutorul lui să fixez, să dau finish şi glow.

Unghii

- texturata "zaharoasă" (aşa au numit-o unele fete!) de la Rimmel - Moon Walking;
- un lac de unghii cu glitter, Flormar - e fascinant şi captivează precum imaginile unui caleidoscop;
*pe acestea două le-aţi văzut în ultimele notd-uri!
-  Ruby Pumps - China Glaze - oja aceasta trebuie văzută în realitate şi purtată pe unghii pentru a cunoaşte adevărata dimensiune a frumuseţii ei; v-am arătat un preview pe pagina de Fb a blogului, dar se anunţă şi un notd, curând!
- uleiul de cocos Mayam - mi-a purtat de grijă cuticulelor în ultima vreme, face treabă bună; de el, chiar de acesta, mă leagă o amintire extrem de plăcută, de pe vremea când eu eram doar cititoare fidelă a acestui blog pe care scria Anda - "mama" Lavender Thoughts! :) Puteţi citi aici despre acea amintire ce datează din mai, 2012!

Accesorii
             

În ianuarie, am  purtat destul de des un pulover asimetric, de la Kurtmann - l-aţi văzut aici (printre ţopăieli de ied); m-a determinat să îi asociez aceste două accesorii: un colier şi o broşă care îmi sunt dragi!

Lectură

- cartea lui Dan Puric, Despre OMUL FRUMOS, mi-a rămas la inimă; pentru profunzimea şi pozitivismul ideilor, pentru naturaleţea cu care sunt exprimate, pentru umorul extraordinar cu care povesteşte acest om - am râs împreună cu Alex în hohote, citind despre cum a luat lecţii de şoferie, despre o vizită intempestivă a mamei sale la unitatea unde îşi îndeplinea stagiul militar!

CULTURĂ
- emisiunea tv Profesioniştii, a Eugeniei Vodă, m-a tot chemat în luna ce tocmai a trecut; atât de mult încât am vizionat şi emisiuni mai vechi, online! Cei mai mulţi dintre invitaţii săi sunt oameni care chiar au ceva de transmis, oameni la care ai ce aprecia, oameni de la care ai ce învăţa, sunt Oameni!

SUFLET
Aici nu mai e "defilare", aici nu mai e premieră...

- omul care mi-a dăruit trandafirii aceştia (despre eveniment v-am menţionat aici), om care a avut atâta răbdare cu mine - iar acum culege roadele! :)), om pentru care îi mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a adus aproape, om cu care am multe, nepreţuite: o relaţie de iubire de care are nevoie inima mea, un copil minunat, o casă, nişte pomi, nădejdea că vom îmbătrâni frumos împreună!

Asta a fost şi este, dragelor! Vă aştept cu nerăbdare impresiile...
Dacă doriţi review la vreunul dintre produse, just let me know!

Mi-aş dori să-mi spuneţi
măcar despre una dintre preferatele voastre pentru luna ianuarie!

Pupici!
Cu mult drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you


 

Blog Template by YummyLolly.com