14 feb. 2015

De-ale casei...

Bună, fete dragi!!! :)

Nu ştiu cum a fost pentru voi săptămâna asta, dar eu am simţit că nu se mai sfârşeşte - în ciuda faptului că activităţi au fost nenumărate şi că am fost tot timpul ocupată! Plictiseala ar fi fost un lux - oricât de aiurea ar suna ideea asta! Tot timpul în curse contracronometru, fiecare zi cu veşti mai puţin îmbucurătoare, cu presiune, cu momente de iritare, cu griji, cu răsturnări de situaţie... aş putea continua aşa încât să vă întrebaţi de ce am viziuni apocaliptice, dar chiar aşa am perceput! Nu ştiu dacă vreo stare anapoda a mea sau o aliniere nefastă a planetelor a generat asta! Poate ambele... cine ştie?!

Insist prea mult (aşa sunt eu, impetuoasă!) dar scopul nu este de a mă plânge ci de a vă face să înţelegeţi motivele pentru care nu am răspuns comentariilor, nu am mai scris pe blog, nu am mai făcut vizite bloggeriţelor pe care le citesc cu drag!

Acum m-am aşezat la scris acordându-mi răgazul de a sta puţin la poveşti cu voi! Îmi lipsea asta... Ştiu că vă veţi bucura împreună cu mine dacă vă spun şi ce a fost bun, mai mult sau mai puţin legat de blogging!

V-am anunţat pe pagina de Facebook a blogului şi v-am dezvăluit conţinutul ultimului colet Sheinside. Această cămaşă (Inditex) a primit multe aprecieri şi de la un soţ cu gusturi destul de pretenţioase! E superbă combinaţia de culori a carourilor iar materialul (bumbac) este moale şi plăcut la atingere! Cardiganul acesta nu are doar guler fluffy, este cu totul pufos, confecţionat fiind dintr-un tip de fir textil asemănător mohairului! Sper să reuşesc în acest weekend să le fac şi poze, feelingul meu îmi spune că vă vor fi pe plac!

Aaaa, apropos de şedinţe foto şi de ţinute... De-aţi şti ce a făcut Miha Pojogu?! Înainte de a da din casă, o iau cu începutul poveştii, e important şi contextul: 

Încă de când a văzut cămaşa despre care v-am spus anterior (în această postare), Mihaela a spus că ea ar purta-o cu o fustă tutu pe care o are în garderobă, o fustă de un verde pastelat - un verde mint. Puteţi să admiraţi  AICI, pe blogul Mihaelei, fusta la care făcea referire şi combinaţia foarte frumoasă în care a prezentat-o! 

Remarcând, pe Fb, că una dintre alegerile mele a fost chiar cămaşa în carouri, m-a întrebat în glumă: Îţi trimit fusta pentru a le purta împreună? Eu am intrat în joc şi am răspuns râzând: Da, da, da!!! La puţin timp după, un mesaj în privat al Mihaelei îmi arăta că intenţiile sale sunt mai mult decât serioase şi că nu ar deranja-o deloc, ba dimpotrivă, să facă un colet, să meargă la poştă, să includă acţiuni suplimetare unui program şi unui ritm de viaţă care este pentru toţi solicitant! Eu m-am codit ce m-am codit dar tentaţia era atât de mare, direct proporţională cu disponibilitatea pe care o arăta Mihaela pentru a mă susţine, pentru a-mi face o bucurie, încât n-am rezistat şi am acceptat propunerea altruistă, inimoasă!

Fusta de zână tronează acum la loc de cinste, voi avea mare grijă de ea până o voi returna nobilei sale stăpâne... A venit însoţită de un plic parfumat, cu gânduri luminoase! Şi de trei napolitane delicioaaseee, câte una pentru fiecare năpârstoc al casei - vă daţi seama cât de bune au fost raportând la faptul că nu au rezistat până la momentul foto! 



 Deşi combinaţia este trăsnet, Mihaela chiar a avut o viziune inspirată, mă tem că greutatea pe care o am eu ne-ar putea juca feste, ne-ar putea sabota planul - nu mi-aş fi imaginat că arăt really huge într-o astfel de fustă (semnal de alarmă: Ilda, lasă naibii dulciurile alea!!! Ai atâtea motive să le laşi, ce mai aştepţi?!). Deocamdată, proiectul e în lucru, se caută soluţii...  Aaa, să nu uit, iată şi o posibilă sursă de inspiraţie, tot Mihaela mi-a trimis-o!


sursa

Revenind la ideea iniţială: ce părere aveţi de gestul Mihaelei, gestul în sine? Câţi oameni ca ea găsim oare, câţi şi-ar fi complicat viaţa când ar fi putut să stea perfect liniştiţi?

În altă ordine de idei dar păstrând aceeaşi sferă de interese, vă arăt ce aştept să sosească de la Kurtmann! Azi am dat comanda! 
*O bluză Zara neagră, paietată, cu croială simplă, clasică - pentru că nicicând nu am ceva sclipicios atunci când sunt in the mood for... Click aici pentru a o vizualiza!
*O pereche de pantaloni Stradivarius, cu un print floral pe care ai putea jura că primăvara însăşi l-a pictat! Aici îi găsiţi, daţi-mi de ştire dacă vă îndrăgostiţi!!! Nu-i aşa că îmi înţelegeţi nerăbdarea cu care aştept coletul? :)

Că tot îmi scăpă porumbelul cu îndrăgostitul... Azi e Valentine' s Day! Voi ce atitudine aveţi faţă de sărbătoarea  asta preluată de la americani? Dacă m-aţi întreba, eu aş spune că am o atitudine conciliantă faţă de ea! Ar fi ipocrizie din partea mea să procedez altfel, doar am stat  ore în şir, la o coadă interminabilă, în faţa sediului ProTV, suportând un ger crunt numai pentru a mă poza într-o ramă cu formă de inimă, primind un fel de felicitare în care era încadrată fotografia aceea! Se întâmpla în 1997. Ce vreau eu să transmit este că dragostea se exprimă şi se trăieşte în mod diferit în funcţie de atâţia factori - pe care îi intuiţi şi voi, nu voi face acum apologia manifestărilor iubirii! 

La  întrebarea: Voi sărbătoriţi Valentine's Day? îi răspundeam  Georgiei Boanoro (pe Fb): Mie îmi pare că te cam constrânge ideea asta de a sărbători VDay! Acum, pentru că acum e 14! Dacă am chef să sărbătoresc... ok, let's celebrate the love! Dacă nu am dispoziţie pentru asta, acest fapt nu anulează faptul că iubesc şi că sunt iubită cu toată fiinţa! Când iubeşti, Valentine's day chiar este în fiecare zi - prin fiecare gest cu care îţi arăţi iubirea (fie că este un sărut, fie că este datul cu mopul, fie că este mersul la farmacie pentru medicamente sau telefonul dat pentru a întreba cum a decurs un eveniment/ o întrevedere ce îţi dădea emoţii)! Poate nu înţeleg eu foarte bine esenţa acestei sărbători încât acord un caracter opţional sărbătoririi în sine! Cert e că o privesc cu toleranţă, nu o blamez precum alţii! Let it be!

Zilele trecute mă aflam într-un magazin pentru a cumpăra ceva! N-am putut pleca fără nişte jeleuri pe băţ, jeleuri în formă de inimioară pe care scria I Love you!... M-am gândit că dragul meu drag, la rândul său mare iubitor de dulciuri, se va bucura să primească aşa ceva! O copilărie, recunosc! Dar contează, de fapt, gândul ce mi-a determinat acest impuls!

Prefer să păstrez misterul asupra felului în care iubitul meu mi-a luminat această zi! Să mergi la piaţă la primele ore ale dimineţii, înainte de serviciu, numai pentru a-ţi răsfăţa iubita... nu-i deloc de colo! Poate că vă voi povesti într-o altă zi! Deja m-am întins mult prea mult la vorbă! Ca să nu spuneţi că-s rea şi secretoasă, vă las un indiciu...




Vă îmbrăţişez cu drag şi vă doresc să fiţi iubite şi să vă simţiţi preţuite
 în fiecare zi a vieţii voastre!


Ilda
Lavender Thoughts to you



 

Blog Template by YummyLolly.com