26 mar. 2014

NOTD: Buline. Inspiraţie: zambilele!

Bună, fete dragi!!! :)

A trecut multă vreme de când nu am mai postat o manichiură. Azi chiar e timpul să remediez asta! În tot acest timp mi-am mai lăsat unghiile să respire, le-am mai pictat uneori dar fără prea multă tragere de inimă sau având ca motivaţie vreun eveniment la care se impunea să arate perfect! Ba chiar am fost şi la salon când am simţit că se impune intervenţie specializată... 

De această dată, mi-a făcut plăcere să mă ocup de unghiile mele, m-a relaxat, m-am simţit inspirată. Primăvara, bat-o vina! Chiar dacă s-a ascuns puţin după nişte nori...ştiu că-i acolo şi că revine în forţă!

Zambile! E cuvântul de ordine! Mov şi albe. Cele roz nu şi-au găsit loc în buchet. Maybe next time!

Ojele folosite:
- Rimmel - 60 seconds: 622, Oh boy you're so fine!!! Hahaa, îmi place denumirea asta!
- Flormar matte : M01.

Iată rezultatul (influenţat probabil de ceea ce admir mereu la Alexantza şi la Dee; în mod sigur, ceea ce vezi şi îţi este pe plac "atacă" la subliminal)... Vă mărturisesc că fac o excepţie şi postez nişte fotografii de care nu sunt mulţumită deloc; ignoraţi (dacă puteţi) aspectul franjurat al unor cuticule neglijate!





Zambila asta parfumată e pentru voi! Din grădina mea... cu dragoste! :)

Eii, ce spuneţi, vă place manichiura mea? Mie îmi pare funny, mă înveseleşte! :) 
A fost remarcată şi complimentată astăzi!

Vă îmbrăţişez!
Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you


P.S. Fetelor, în altă ordine de idei, mă simt puţin necăjită că postarea aceasta are un număr miiic de vizualizări, comparativ cu "sora" sa! Pentru acelea dintre voi care nu aţi văzut-o, las o poză cu care să vă ispitesc! :)


 

Blog Template by YummyLolly.com