7 ian. 2014

Meloman pentru o zi (37)

Dacă nu am fi avut suflet, ni l-ar fi creat muzica.
                                                             (Emil Cioran)


La multi ani, dragi melomani!

La mulţi ani le urez şi tuturor acelora ce-şi sărbătoresc ziua onomastică astăzi, 
de Sf. Ion! :)

Am cam tras chiulul cu postarea aceasta (cred că am ratat două ediţii ) însă nu vreau să renunţ la ea, în ciuda faptului că nu prea are căutare - fac afirmaţia fără a generaliza, bazându-mă exclusiv pe observaţiile asupra numărului de vizualizări pe care le are această rubrică pe blogul meu! Simple constatări... no  complains. :)

Am căutat o melodie de care să îmi fie dor! Am cotrobăit prin ungherele minţii şi ale sufletului şi am găsit-o pe aceasta a trupei Beatles...Imi trezeste amintiri frumoase!



Dacă vă încearcă apatia de start post vacanţa de Crăciun, sper să o depăşiţi cu uşurinţă şi să reintraţi rapid în ritm firesc... O săptămână liniştită si frumoasă!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you

P.S. Nu uitaţi că la SoriN se reunesc toate cântecele melomanilor, el e iniţiatorul acestei minunate idei de postare...Vă recomand să îi faceţi o vizită, ascultaţi astfel şi alte alegeri muzicale!

Recomandare pentru bloggeri
Dacă doreşti să participi,  publică pe blogul tău  o melodie preferată de care tocmai ţi-ai amintit şi vrei să o împărtăşeşti cu noi şi înscrie articolul la "Meloman pentru o zi"!












 

Blog Template by YummyLolly.com