8 mai 2011

Rasfat apicosmetic cu traditie

 Apidermaliv este o crema hranitoare cu actiune de hidratare,emoliere si intinerire asupra tenului normal si mixt.Proprietatile anti-imbatranire ale laptisorului de matca,emolierea intensa a uleiului de masline si hranirea intensa a untului de Shea,ingrijesc si rasfata pielea in profunzime.

Ingrediente inscrise pe borcanasul cu crema :laptisor de matca,unt de Shea si ulei de masline.
  Untul de Shea ,cunoscut si ca unt de Karite este derivat din grasimea arborelui de Karite ,cu unt natural cu actiune hranitoare ce combate in acelasi timp imperfectiunile pielii si ii reda elasticitatea.
 Uleiul de masline hraneste pielea in profunzime,mentinand pielea supla si elastica.

Alte ingrediente:aqua,lanolin,Cetyl Alcohol,sodium tetraborate,cholesterol,royal jelly,parfum.

Prima impresie:
Crema trebuie aplicata in cantitate mica,intrucat se intinde foarte bine,acoperind o suprafata mare.O simt pe fata un timp indelungat,deci se absoarbe relativ repede,pielea ramanand foarte fina. Are o textura destul de solida,sub aspectul faptului ca nu ar curge nici daca as tine borcanasul cu gura in jos.
In ce priveste mirosul...este unul usor mentolat,chiar intepator,mie-mi aminteste de alifiile acelea chinezesti.Nu am respins niciodata un cosmetic din cauza parfumului,nu a fost cazul.Aceasta crema este abia in faza initiala a testarii,voi vedea pe parcurs daca  pot trece peste acest aspect.
Ambalajul este din plastic,borcanasul fiind asa micut,incat n-ai spune ca are 50 ml.Sincer vorbind,ne-am obisnuit cu recipiente prea mari pentru reala cantitate de produs.Ceea ce nu inseamna decat costuri in plus.Ce nu-mi place la ambalaj e faptul ca nu are toate ingredientele marcate,ci doar laptisorul de matca,uleiul de masline si untul de Shea.Celelalte ingrediente  se gasesc pe prospectul care vine impreuna cu crema.



  Daca sunteti interesate de testarea Apidermaliv, aveti aici toate detaliile necesare.


  In ce priveste giveawayul,mai aveti timp o saptamana.Respectati cerintele,intrucat nu voi face niciun fel de exceptie in momentul tragerii la sorti.Succes!
 

Blog Template by YummyLolly.com