6 mai 2011

Incepe testarea Apidermaliv!

 
      Probabil ca stiti deja de campania de testare Apidermaliv,iar daca nu,aveti detalii chiar aici.Am placerea de a testa un nou produs destinat tenului normal si mixt-Apidermaliv,alaturi de alte produse ce incorporeaza laptisorul de matca:laptisor de matca omogenizat in miere din flori de salcam (0,8 %) si laptisor de matca liofilizat (plus fiole cu solvent).

         Iata ce trebuie sa stim despre laptisorul de matca:
   Este un produs glandular,secretat de albinele tinere,pentru hranirea larvelor si a matcii.
   Continutul lui este bogat in  substante proteice,grasimi,hidrocarbonati,substante minerale si vitamine;contine,de asemenea,hormoni,enzime si factori vitali specifici,care influenteaza ca biocatalizatori in procesele intime din celule,avand un rol important din punct de vedere fiziologic.
  Laptisorul de matca liofilizat nu are contraindicatii,fiind un produs biologic cu efecte vitalizante,tonifiante si regeneratoare asupra organismului uman.
  Ca aliment dietetic fortifiant cu actiune energetica este usor asimilabil si este indicat in:
  • cazuri de oboseala si surmenaj,in astenie,in starile de anxietate,neurastenie,in pierderi de pofta de mancare si somn,in perioada postoperatorie si de convalescenta,anemii,tuberculoza (perioada de refacere)
  • astmul bronsic,deranjamente in circulatia sangelui
  • afectiuni ale ficatului,pancreatite
  • boli de uzura generala:artritism,guta,aortita
  • afectiuni renale
  • unele cazuri de ulceratii stomacale (tratament asociat cu miere)
  • insuficiente ovariene.
  Doza zilnica pentru adulti este de  0,2g si pentru copii sub 10 ani de 0,1g.Pachetul de laptisor de matca liofilizat de catre S.C.COMPLEX APICOL VECESLAV HARNAJ S.A.contine 10 fiole a 0,2g laptisor liofilizat si 10 fiole cu solvent.Pentru consum se deschid simultan 2 fiole;una cu laptisor de matca si una cu solvent.Cu ajutorul pipetei (exista una in fiecare pachet) se scoate solventul din fiola respectiva si se introduce in fiola cu laptisor,agitandu-se usor pana la coompleta diszolvare a laptisorului.Continutul rezultat se consuma sublingual inainte de micul dejun,cu ajutorul pipetei sau varsandu-se din fiola intr-un pahar mic.
  Dupa o cura de 2 g de laptisor liofilizat se face o pauza de 7-10 zile.Se socoteste ca la un tratament anual trebuie sa se consume 10-12g pentru adulti si 5-6g pentru copiii sub 10 ani.
  Laptisorul liofilizat se administreaza numai pe cale bucala.

       sursa:prospectul produsului conditionat de SC COMPLEX APICOL VECESLAV HARNAJ SA


  Voi reveni cu prime impresii in urma folosirii cremei Apidermaliv.Nu ezitati sa va inscrieti in testarea acestor bunatati

  De asemenea nu uitati de giveaway.Pe curand!
                                                     
                                                             Endre
 

Blog Template by YummyLolly.com