30 mar. 2013

TAG time: Beauty things I suck at

M-am trezit cu noaptea-n cap (ora 07:50, in weekend, asta inseamna!:P)...De ce-oi fi asa de "tanara si nelinistita", nu stiu?! Casa toata e a mea, doar a mea! Cand ai familie (sot, copil/copii)  foarte rar se intampla asa ceva; si oricat de mult i-ai iubi si ai pretui compania lor, zau ca te bucuri (ar fi ipocrizie sa nu recunosti!) cand, pentru cateva ore, timpul si spatiul tau e doar al tau! Faptul ca dupa ceva vreme deja te simti singur si fara rost pe lume este o alta poveste!:)

Am facut o plimbare prin blogosfera si, printre alte lucruri dragute si/sau utile citite, am intalnit la Makeup Dream un tag; mi-a placut ideea in sine, arata ca suntem human been si, mai mult, ca ne asumam limitele (firesti, de altfel!)...

Haideti sa va povestesc la ce "ma pricep" cel mai bine!!! Promiteti sa nu radeti de mine??? Ei si...daca radeti, voi ramaneti cu amuzamentul (ceea ce e benefic),  iar pe mine nu ma afecteaza cu nimic!:P:)) Sa stiti ca, pentru relaxare, ne asista si David Garrett (cu a sa vioara) - e un gentleman, se va preface ca nu a auzit  nimic din ceea ce vorbim noi aici!

* Cand trasez linia eyeliner-ului mi-e greu tare!!! Nu cred sa fi existat situatie in care sa nu trebuiasca sa retusez; de cele mai multe ori iese cu alt design decat cel vizat - prea groasa, prea subtire (dar se rezolva, va deveni prea groasa!), prea arcuita, asimetrica...si-as putea continua!


* Ramanem la capitolul ochi...ei bine, operatiunea numita blending e pentru mine una...OZN-ista; n-as putea afirma  ca m-am documentat temeinic insa...ufff, mi-e tare greu cu acest obiectiv!!! Prin urmare, de cele mai multe ori, fardurile puse pe pleoapele mele isi respecta teritoriile...:))
 

** In privinta parului, neindemanarea poarta numele meu! Am fost inzestrata cu un par cu multa personalitate, cu usoare onduleuri rebele, cu volum, cu fir gros si oarecum aspru, cu o vointa de fier - nu ma asculta! Doar coafezele sunt de parere  ca e foarte bun pentru aranjat! :P Am avut par lung, l-am avut si scurt, acum e de lungime medie...nu ma puneti sa mi-l aranjez singura caci nu va iesi nimic sau va iesi ceva rau/haios!:)) Nu ma descurc sa folosesc placa, nici ondulatorul (parca as tine o sapa-n mana); bigudiuri daca-mi pun ies creata intr-un fel mai mult decat hilar; noroc ca am descoperit spray-ul Curl Activator de la Anian (review aici) si ca reusesc cu ajutorul lui sa arat cat de cat normal!
Aaaa, sa nu va imaginati ca, daca pun mainile in pletele altcuiva, ies comori; biata mea copila arata tare jumulita cand ii fac codite, iar de  impletituri nici nu mai vorbesc!:(( Mor de ciuda! Oare as avea sanse daca as face un curs?!:))


*** Unghiile...nu inteleg de ce, dar nu-mi reuseste sa le tai cu bordul patrat! De multe ori ma enervez si le tai rotund si scurt ca in copilarie!:P M-am referit la manichiura pana acum...In ceea ce priveste pedichiura, apare o alta problema: coloana mea vertebrala are niste hibe, niste defecte si...nu ma pot bucura de-o pedichiura frumoasa decat in combinatie cu o durere crunta si-o intepeneala de ceafa si de spate! Bine ca exista "specialisti"!:)



****Nu stiu daca se incadreaza la acest subiect si o comoditate in exces in privinta aplicarii lotiunilor de corp, lotiunilor anticelulitice, prepararii si aplicarii mastilor homemade/din comert - dar bifam, daca dam din casa, sa dam tot!:))

Cam atat despre "deprinderile si talentele" mele...Arunc manusa si va provoc la un exercitiu de sinceritate,  faceti si voi marturisiri pe aceasta tema!

Voi nominaliza bloggerite pe care nu le-am vazut mentionate pe blogul de unde am preluat ideea:
Simona, Ionny, Cristina, Alina Anghel, Alina lui Brumarel, Andreea, Mihaela, Ana, Gabriela, Diana, Valentina, Miuri, Hapi, Deea, Maya, Flori.
Daca am omis pe cineva, credeti-ma, nu a fost cu intentie! Va rog sa preluati tag-ul daca v-ar face placere!:) Just let me know...va voi face o vizita!

Fetele care nu au blog, va rog, nu va sfiiti sa-mi povestiti, ce si cum, intr-un comentariu !!!:)

Please, nu ma lasati sa cred ca-s singura neindemanatica de pe lume!!!

Va pupacesc!
Bucurati-va de fiecare clipa a weekend-ului!

P.S. Eu merg azi sa mai alin coloana vertebrala din dotare la un cabinet medical unde exista o masa/un pat cu pietre de jad! Am deja experiente bifate in acest sens (din alte vremuri si din alt spatiu!), daca e ceva notabil, va voi povesti...daca va intereseaza, desigur!:)

Si, daca inca nu era evident ca-s o fata draguta :)) si modesta, nu il pastrez pe Garrett doar pentru mine, impart cu voi bucuria unei melodii cam de inima albastra, dar infinit de frumoasa!



                                                                                                                                    
Ilda
Lavender Thoughts to you


 

Blog Template by YummyLolly.com