24 nov. 2015

OOTD: Electric Blue Cocktail

Bună, fete dragi! :)

O altă ţinută mi-am propus să vă prezint azi! Este o ţinută foarte simplă, purtată la o drumeţie montană. Dar, întâi de toate, îmi doresc să vă povestesc câte ceva...

Am început săptămâna cu elan, cu forţe proaspete după o evadare din rutină care a implicat şi revederea cu muntele! Am spus mereu că acesta îmi dă o stare de bine, o bucurie sufletească şi o relaxare ce nu pot fi descrise în cuvinte...

Soţul meu a primit în urmă cu ceva timp invitaţia de a participa la un eveniment organizat de Bramac - o premiere a celor mai reuşite lucrări (în special, acoperişuri) realizate de firmele de construcţii ce au utilizat materiale ale brandului menţionat. 

La Predeal s-a desfăşurat reuniunea. De remarcat numărul considerabil al participanţilor, activităţile propuse şi maniera în care au fost organizate, calitatea serviciilor de cazare şi masă (de la Hotel Orizont). Toate acestea mă determină să consider că firma austriacă a alocat cu generozitate fonduri pentru a se asigura că evenimentul va fi unul reuşit şi că invitaţii săi se vor simţi excelent.  Da, cheltuielile au fost suportate integral de către organizator - ar fi curată ipocrizie să nu admitem că e un detaliu semnificativ! 

Am participat şi ne-am distrat copios la un concurs de gătit desfăşurat în aer liber la Cabana Vânătorilor. Mare a fost amuzamentul când echipa noastră (formată din circa douăsprezece persoane venite din zona Sud Muntenia) a primit premiul special al juriului, premiu denumit sugestiv:  pentru spionaj şi insistenţă! :)) Eu am zis că nu au găsit cuvintele potrivite şi că, de fapt, ar fi vrut să spună: Premiul pentru cercetare şi implicare afectivă! Hehee, joacă multă... Am fost răsfăţaţi apoi de către deosebitele gazde cu un prânz de-li-cios!!!

Ziua a continuat cu o drumeţie pe munte, împreună cu prietenii. Ne-am bucurat de liniştea pădurii, de glume şi râsete, de aer curat şi de compania unui căţel tare jucăuş.

A urmat apoi o seară frumoasă, petrecută la restaurantul hotelului unde am fost cazaţi, seară condimentată cu preparate alese, muzică de calitate şi dans. Apropos, vă recomand un band cu care eu am făcut cunoştinţă cu acest prilej: DreamCatchers Band - au făcut un show memorabil, cântând şi dansând cu o energie şi o pasiune molipsitoare.  Soliştii trupei sunt Radu Nechifor şi Teodora Bârsan - extrem de talentaţi şi charismatici. Radu Nechifor este şi un remarcabil interpret la nai, discipol al maestrului Gheorghe Zamfir; el s-a ocupat în ultimii trei ani de organizarea, la Sibiu, a unui spectacol deosebit intitulat "Povestea naiului". Un artist complet, jos pălăria!

În următoarea zi, înainte de a pleca spre casă, ne-am oprit la Timişul de Jos şi am trecut - pentru a doua oară - prin Canionul 7 Scări din Masivul Piatra Mare - ştiind că a fost renovat, parcurgând întregul traseu turistic. Cu adrenalină a fost şi cu mulţi de Doamne ajută! spuşi pe scara cea mai mare (scară lungă, verticală - 15 m înălţime, în imediata apropiere a acesteia curgând una dintre frumoasele cascade din canion). Nu necesită condiţie fizică deosebită acest traseu montan, e nevoie doar de determinare şi de un pic de curaj pentru a-l parcurge. Nu e necesar echipament adecvat, doar o ţinută potrivită unor astfel de deplasări - încălţăminte (bocanci) cu talpă antiderapantă, pantaloni comozi, jachete impermeabile (de preferinţă). Canionul în sine merită vizitat, arată spectaculos, nu e un loc care să te lase indiferent! Se percepe o taxă de intrare: 10 lei pentru adulţi, 5 lei pentru copii/elevi/studenţi. În pădure, pe traseul pe care te deplasezi pentru a ajunge la canion, se află un sistem de tiroliene în serie - cred că tariful de 50 de lei i-a descurajat pe amatorii de astfel de senzaţii căci nu am văzut nici măcar o persoană care să fi apelat la această ofertă (în condiţiile în care traseul este unul circulat, am întâlnit în drumul nostru un număr mare de turişti).

Oooff, din păcate... ar cam fi cazul să mă opresc cu poveştile, m-am întiiiins în stilul care m-a consacrat! Cum anunţam în paragraful iniţial, ajung şi la obiectivul postării şi vă prezint o geacă Alcott  pe care am comandat-o la Kurtmann, la începutul acestei luni.  Cred că e primul articol vestimentar Alcott pe care îl am şi mă declar foarte mulţumită de calitatea sa - nu îi găsesc nimic de reproşat. Materialul este impermeabil (aşa-numitul fâş). Este uşoară, nu pare foarte groasă dar ţine cald. Am ales mărimea M şi îmi este potrivită. Am oscilat între cele două opţiuni cromatice: această nuanţă de albastru electric şi o nuanţă de turqoise, îmi plăceau în egală măsură! Până la urmă, cu participarea activă a fotografului, a avut câştig de cauză cea dintâi. :)


Am purtat:

Geacă Alcott - click AICI 
pentru a vizualiza oferta magazinului online

Înainte de a porni la drum...


Spre canion... 
Vă amintiţi unica postare în care fotograful a trecut în faţa camerei foto şi 
s-a lăsat pozat purtând această geacă Pull and Bear (aţi ghicit, via Kurtmann)?!


Unde-i rost de cocoţat, hop şi eu! Aşa-i când nu faci asta la timp, în copilărie!


La un popas e rost şi de joacă, nu numai de odihnă!


Intrarea în Canionul 7 Scări...


Oohh, scara cea mare, mă întreb acum cum de-am zâmbit pentru poză! Oricum, la acel moment am cam blagoslovit în gând pe cel căruia îi ardea de fotografii! :P Eram ocupată să mă rog să mă ţină picioarele până sus!Braţele lui şi muntele... ce poate fi mai fain de-atât?!

 Uşor e drumul la coborâre... 

Alte elemente ale ţinutei:
Pulover via SheIn
Jeans no name
Pantofi Oxford Dasha / Ghete din piele naturală random
Eşarfă Orsay

Vă trimit pupici şi vă mulţumesc pentru vizită!
Cu mult drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you

P.S. Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii despre Canionul 7 Scări, vă recomand un articol pe care l-am găsit aici - are informaţii clare şi fotografii frumoase! 

Blog Template by YummyLolly.com