26 iun. 2014

OOTD: Maiou Zara - cu aplicaţii decorative din mărgele

Phiii, weekend-ul trecut a fost în mare pericol latura de fashion a  blogului! Prin urmare, postarea asta putea să poarte şi titlul: Back on track sau Totul e bine când se termină cu bine!... Să vedeţi de ce!

Ne-am îmbarcat cu căţel, copil şi purcel, recuzită şi alte visări din capul meu şi-am plecat în livadă pentru a poza! Voioşia şi elanul cu care am pornit s-au retezat brusc odată ajunşi la obiectiv. Constatare cu stupoare: în camera foto nu exista bateria!

E pregătită camera? O iau eu?! zisese  iubit soţ - fotograf responsabil.
Daaaa! a răspuns model Chiaunel.

Pleacă în trombă iubitul soţ - fotograf - şofer înapoi acasă. Fetele rămân în livadă, visând, hlizindu-se, urmărind greieri şi alte vietăţi, căutând forme interesante printre nori... relaxare! Bucuriiieee, a revenit daddy! Stop bucuriei - e cu o falcă-n cer şi alta-n pământ! NU  a găsit bateria la încărcat, aşa cum i-am indicat! Din păcate, nu precizasem că se află în cea mai pitită priză din casă; m-a sunat să îmi ceară lămuriri dar telefonul meu se afla acasă şi el! Ooopppss! 

Lasă că mă duc eu! Stai şi relaxează-te aici! spune soaţa împăciuitoare.
Pff, n-am cum să mă duc, n-am la mine poşeta şi actele! tot soaţa zise, având subit revelaţii.

Ghiciţi cine a făcut cale întoarsă acasă, drum de 3-4 km, pentru a doua oară?! Cu maşina, staţi liniştite!

Gata, bateria cu pricina a venit! Fulgere, tunete şi trăsnete!!! Prelegeri năvalnice. Deja scormoneam prin minte după posibili voluntari pentru postul de fotograf... Nu mai continuu, dar bine n-a fost, vă zic! Am primit mii de avertismente, mă aflu sub consemn! După ce am cârâit şi contraargumentat cu toată logica mea, am semnat că sunt de acord cu toate acestea: să mă organizez fără cusur, să fiu punctuală, să îmi programez ora la care pozăm (whaaaatttt?!), să nu mai întreb nimic despre locaţiile pentru shooting-uri (de ceeeee???   :(( ), să nu mai fiu indecisă (omori un Rac dacă îi pretinzi asta!)! Hmmm... Dia alerga fără griji după fluturi, greieri şi alte vietăţi - cu aripi sau fără!

Am dat destul din casă! V-aş promite şi vouă că mă voi organiza mai bine... dar mi-e teamă - dacă nu mă pot ţine de cuvânt?!

Iată cât  de relaxate - de-a dreptul zen -  ne-a găsit  fotograful-dragon 
care scuipa flăcări... pe nas! :))

Iată cât de bosumflată, spăşită şi îndărătnică la pozat eram după ce am fost 
pe nedrept aspru muştruluită!  :P

Dar să ne revenim... fight-urile sunt mult mai constructive când te-apropii de 40 de ani decât la 20! Şi să pozăm: avem un maiou trendy foc, cu aplicaţii decorative din mărgele - vivat influenţele etno!

Am purtat:
Maiou Zara via Kurtmann
Restul elementelor ţinutei - random










De când l-am luat, l-aş purta non-stop. Cred că e primul maiou care corespunde în totalitate aşteptărilor mele.  Mărimea M am comandat; toate colegele - la sosirea coletului - spuneau că îmi este mare, că ar fi trebuit să iau S. Nici pomeneală!!! Am cu ce să-l "umplu". :P Doar par micuţă, dar nu sunt! :))  E lejer, evazat cumva în zona taliei şi asta e perfect - nu mi-ar fi plăcut să "ţipe" pe mine! Poate fi purtat ca atare, strâns cu o cureluşă sau înnodat în talie, introdus parţial sau în întregime în pantaloni/fustă. Bonus: mă face să mă simt seeexyyy!

Mmm... cum e, fetelor?! Vă place maioul pe care-l port?
La ce altă combinaţie vestimentară vă duce gândul? 

Vă trimit mulţi pupici! :)
Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you

P.S. Frumuşica mea Diuca a purtat ţinuta din prima fotografie aici - debutul ei, cu un  ootd, pe blog!

 

Blog Template by YummyLolly.com