21 mai 2013

Meloman pentru o zi (8)

Muzica este timp sonor.
(Emil Cioran)


Alegerea de azi este o piesa muzicala interpretata de David Garrett (v-am mai spus eu despre pasiunea  mea pentru el si pentru muzica lui... mai ales pentru muzica lui - va rog sa retineti!). E o compozitie a lui Charlie Chaplin; poarta titlul Smile - foarte inspirat, din punctul meu de vedere!

Melodia aceasta imi pare a avea o veselie linistita, calda, plina de tandrete! Sotul meu, dimpotriva, o considera a fi una trista...Chestiune de perceptie, desigur!:)

Imi da o stare buna, de reverie, imi aduce in minte imagini frumoase si-un zambet! Imi place atmosfera  calda, romantica, din sala de spectacol; imi place ceea ce exprima chipurile spectatorilor, imi place cum traieste David muzica in timpul interpretarii...

Voua ce impresie va lasa, ce sentimente va trezeste acest cantec?
Auditie placuta!O zi frumoasa tuturor! 
Nu uitati sa zambiti!:)

                                                                                                                                          Ilda
Lavender Thoughts to you

P.S. La SoriN se reunesc toate melodiile melomanilor, el e initiatorul acestui minunate idei  de postare...Va recomand sa  ii faceti o vizita, ascultati astfel si alte alegeri muzicale!

Recomandare pentru bloggeri Dacă doresti să participi,  publică pe blogul tău  o melodie preferată de care tocmai ti-ai amintit si vrei să o impartasesti cu noi si inscrie articolul la "Meloman pentru o zi"!
 

Blog Template by YummyLolly.com