13 iun. 2012

Liliac alb..lavanda..migdale..cirese




    Stiu ca-ti poti imagina acest mix de arome imbietoare.Eu il port zilnic si nu gasesc placere mai mare.E Lilac Milk de la naen-soap.,125 de ml de placere pura.
 Mi l-am dorit inca de cand l-am zarit printre noutatile naen soap.Apoi a inflorit liliacul.L-am dorit si mai mult.Atat de mult,incat l-am primit cadou chiar de la fauritoarea bunatatilor marca naen-soap,Elena,careia ii multumesc din nou si ii marturisesc ca cele mai parfumate ganduri se indreapta catre ea zilnic.



  Dincolo de aroma dulce-amaruie,Lilac Milk m-a cucerit prin consistenta sa onctuoasa si pufoasa,dar si prin rapiditatea cu care intra in piele-aspect esential in sezonul cald.

  Printre ingrediente se numara si uleiul meu vegetal preferat-uleiul de migdale dulci,dar si uleiul de caise,ambele cu proprietati emoliente,ce redau elasticitatea naturala a pielii,catifeland pielea si calmand iritatiile.Mai mult decat atat,ambele uleiuri sunt recomandate pentru prevenirea imbatranirii pielii in urma expunerii la soare (stiati asta?).
   Uite si lista completa a ingredientelor: apă minerală, hidrolat de lavandă*, ulei de migdale dulci, ulei de caise, ceară emulsifiantă vegetală, parfum cosmetic liliac alb, extract aromat de migdale amare şi cireş*, vitamina E, pudră minerală bej aurie, conservant vegetal.
* BIO, certificat Ecocert.


 Deliciul asta vine ambalat intr-un recipient foarte practic,care permite ca fiecare aplicare sa se realizeze in conditii de maxima igiena.

Il gasiti in magazinul naen-soap de pe breslo,la un pret de 33 de lei.Eu zic sa nu lasati vara sa treaca,fara a pastra amintirile unei pieli atat de placut parfumate.


    Pe curand!


 

Blog Template by YummyLolly.com