6 mar. 2015

OOTD: Brave heart

Bună, fete dragi! :)

Am pregătit pentru azi o ţinută - dorind să vă prezint puloverul gri comandat pe Sheinside, pulover inimos ce s-a grăbit să vină la mine, sincronizându-se perfect cu Dragobetele; în plus, o relatare haioasă (zic eu)! 

Încep cu povestea, ok? Este vorba despre o întâmplare pe care am relatat-o familiei, colegilor, prietenilor, depăşind momentul de penibil absolut în care m-am aflat într-o bună zi! Nu ştiu dacă voi reuşi să redau în cuvinte modul în care s-a petrecut situaţia, dacă voi reuşi să vă fac să vizualizaţi întregul "tablou" (aşa cum aş reuşi dacă am fi face to face)  încât să obţin efectul de amuzament pe care l-am remarcat la cei menţionaţi mai sus!

Înainte de toate, se impune o precizare: mă tem de câinii maidanezi!!!!

Veneam de la şcoală. Era o zi cu cer mohorât, apăsător. Burniţa. Pe jos, mâzgă... Mă simţeam foarte obosită, epuizată chiar, cu mintea de-a dreptul golită. Mergând aşa, pierdută cumva în gânduri prea puţin conturate, aud în spatele meu, pe asfaltul ud: lip-lip-lip-lip... Ştiţi zgomotul specific pe care îl emit lăbuţele de câine pe o suprafaţă umedă! În clipa următoare, am avut impresia că sunetul se aude chiar lângă mine şi am simţit o prezenţă la distanţă milimetrică... În fracţiuni de secundă, m-a străfulgerat gândul că e un câine şi că mă va muşca - am trăit senzaţia că e ceva iminent şi, în alertă, am strigat isteric, de spaimă: Maarş!!! 

În timpul strigătului  (pe care mi-aş fi dorit să îl pot opri, dar deja era emis),  întorcându-mă fulgerător, am văzut în locul câinelui o roată de bicicletă în mers şi mi-am ridicat ochii - cu un alt fel de groază -  către domnul în vârstă ce se afla... pe bicicletă! Bătrânul, cu inimă tare, s-a uitat către mine surprins - ca la o nebună - şi a exclamat spontan: HAU!!! Practic, a salvat situaţia printr-o glumă! :)) Dar eu nu depăşisem sentimentul de ruşine imensă cauzat de faptul că m-am adresat astfel unei persoane, mi-am revenit abia când omul era la 10-15 metri de mine şi am strigat cu glas jenat: "Vă rog să mă scuzaţi, am crezut că e un câine în spatele meu!". O scuză ce a sunat pueril, în ciuda sincerităţii cu care a fost exprimată. Omul a făcut un semn din mână, gest prin care voia să sugereze: Never mind!!! :))

Mmmmm, spuneţi voi: mai caraghios şi mai penibil de-atât, se poate oare??? Acum fac haz de necaz dar... pfff, nasol momentul, l-aş sterge bucuroasă din biografia mea! :))

Gata cu poveştile hazlii, haideţi să vă prezint ţinuta! 
La final, vă las linkul de direcţionare şi vă spun părerea mea despre... 
my Big Heart!
















Am purtat:

Pulover/Sweater via Sheinside - click AICI / HERE
Cămaşă denim XSide
Jeans Flexport
Botine Fulah Sugah via Miniprix
Restul elementelor ţinutei - local store

Cred că e evidentă calitatea acestui pulover, nu mai e nevoie de confirmări! Am făcut o alegere inspirată şi îi mulţumesc Cameliei pentru faptul că m-a ajutat să decid! Îi dădeam de mult timp târcoale dar nu mă hotăram... până ce l-am văzut purtat de ea în cealaltă variantă cromatică! 


M-am simţit atât de bine cu această ţinută lejeră, practică, purtabilă încât am îmbrăcat-o şi la şcoală, într-una dintre zilele trecute! Vă aştept părerile şi sugestiile! 

Vă doresc weekend frumos!
Apropos, ce planuri aveţi, cum veţi sărbători de ziua noastră?
Ce ţinută veţi purta... ? :) Un zâmbet e un must have! 

Have fun, girls!
Mulţi pupici!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts


P.S. Nu uitaţi de concurs! Voucher-ul oferit de Kurtmann, 
100 de lei pentru shopping online! 





 

Blog Template by YummyLolly.com