8 aug. 2012

Noi uleiuri cosmetice in rutina de ingrijire   Bun!Si daca tot v-am aratat noile deliciile naen-soap cu care imi voi imbunatati rutina de ingrijire,iata cateva uleiuri care au ajuns de curand.Vi le arat acum,iar pe larg voi reveni asupra lor dupa un timp de testare.Ce e nou?
  • uleiul de morcovi favorizeaza bronzajul uniform, pregateste pielea pentru expunerea la soare, ajuta la regenerarea pielii dupa soare si prelungeste bronzul.
  • uleiul  de chimen negru are multiple proprietati.Eu l-am ales pentru efectul anticelulitic.Mi-am preparat deja un exfoliant pentru zonele problematice (vi-l arat?) si il folosesc si ca atare pentru masaj.
  • untul de mango  pentru hidratarea pielii,calmarea iritatiilor,dar si ca masca de par.
  • uleiul de migdale dulci nu putea lipsi.V-am vorbit de cateva ori despre proprietatile si intrebuintarile acestuia.Adaug cateva picaturi de ulei esential de bergamota si bingo!am la indemana cel mai misto ulei de masaj revitalizant.  Le-am cumparat din Kzarinne`s Bio Boutique. 


 Tot la capitolul noutati se incadreaza si urmatoarele produse din shopul online Styx Naturcosmetic,recomandat pentru calitatea austriaca.  •  uleiul esential de lemn de trandafir pe care l-am ales atat pentru proprietatile sale aromaterapeutice,cat si pentru aplicatiile sale cosmetice.
  • uleiul de sunatoare pentru ingrijirea tenului si pielii corpului are efect antioxidant,cicatrizant,antimicrobian si antiinflamator.O buna baza pentru orice ulei de masaj.
  •  un ulei ce preconizez ca-mi va fi de nelipsit este STYX Sportler-Mix,o combinatie de 37 uleiuri vegetale si esentiale,ce promite sa diminueze durerile musculare.(Nu v-am spus ca,mai nou,m-am apucat de pilates,nu?Ei bine,inceputul e al naibii de greu).
   Voi ce uleiuri cosmetice ati mai descoperit?

     
 

Blog Template by YummyLolly.com