22 dec. 2015

OOTD: Dear Santa, I want it all! :)

Bună, fete dragi! :)

Heheeeiii, de multă vreme n-am mai scris! Ce sens ar avea explicaţiile acum??? Sunt convinsă că le intuiţi! Important e că n-a fost nimic rău - aş mânia pe Dumnezeu de-aş spune asta, m-am lăsat purtată de viaţă şi mi-am canalizat toată energia către priorităţi (ştiind că dacă nu voi face asta, nu am nicio şansă de reuşită); sunt bune şi hei-rup-urile dar, uneori, să ne recunoaştem limitele şi să nu ne dorim a fi supraoameni e semn de decenţă, de înţelepciune!

Când am plecat la Borovets (la începutul weekend-ului trecut), nu mi-aş fi închipuit că voi scrie de-aici o postare... M-am odihnit şi m-am relaxat în aşa măsură, am simţit că timpul e prietenos din toate punctele de vedere, astfel că mi-am rugat fotograful să-mi facă hatârul cu o şedinţă foto,  iar acum mi-am luat laptopul şi m-am aşezat la scris. Diuca s-a culcuşit într-un fotoliu cu o carte, iar dragul inimii mele se menţine în formă făcând ture de bazin în piscina hotelului. Din când în când, e spionat de la fereastră de fiica sa! Deci toate sunt bune şi la locul lor! :)))

Apropos de staţiunea menţionată... nici prin cap nu mi-ar fi trecut în vara acestui an că vom reveni în Bulgaria înainte de Crăciun! Am aflat într-un mod tare-tare drăguţ, chiar de Moş Nicolae, primind un voucher de vacanţă aşezat cuminte într-o şosetă maaare, roşie! Soţul meu are norocul de a avea ca şef un om de calitate care ştie să îşi aprecieze angajaţii valoroşi, ştie să îi motiveze, să îi fidelizeze! Destul de greu de găsit manageri cu o astfel de mentalitate, dar există... e o certitudine!

Tot de Moş Nicolae am aflat că Borovetsul e cea mai veche staţiune montană bulgară, datând din 1896; totodată, e apreciată drept cea mai mare şi cea mai modernă. Doar 73 de km o despart de capitala ţării. E situată la o altitudine de 1350 m. Pentru cei ce iubesc ski-ul şi snowboarding-ul, e un adevărat Rai! Ni s-au confirmat constatările făcute în vară, bulgarii ştiu să îşi pună în valoare potenţialul turistic: pârtii numeroase, mari şi bine întreţinute, şcoală de ski şi snowboarding ce vine să întâmpine o cerere oricât de variată (instructorii sunt repartizaţi atât pentru lucru individual, cât şi cu grupul - acesta poate varia numeric în funcţie de vârsta cursanţilor, de nivelul de pregătire la care se află, de dorinţa lor expresă). Totul se desfăşoară într-o atmosferă destinsă, iar sentimentul pe care-l trăieşti este că e loc pe pârtie pentru toată lumea: pentru gură-cască, pentru cei ce doresc să savureze o cafea la o terasă, pentru cursanţii ce au de la câţiva anişori până la cei de vârsta a treia, pentru schiorii care sunt deja avansaţi şi au venit să practice sportul pe care-l iubesc, pentru cei ce învaţă sau practică deja snowboarding-ul!

Au multe baze de închiriere a echipamentelor sportive. Noi am colaborat doar cu cei de la Borosport (am înscris-o pe fiica noastră la un curs de snowboarding) - unde am întâlnit personal calificat, amabil şi eficient. Accesul la majoritatea pârtiilor e facilitat de telescaun şi teleschi. Există şi o telegondolă modernă către vârful Yastrebets (2369 m) - acolo fiind alte pârtii, altă ofertă pentru practicarea sporturilor de iarnă. 

Ar mai fi multe şi frumoase de povestit, poate voi reuşi să mai dezvolt într-un articol viitor... Vreau să vă prezint acum rezultatele shooting-ului matinal! Am purtat o ţinută relaxată în care am inclus un pulover şi o cămaşă din denim comandate recent la Kurtmann.

Puloverul cel crăciunesc are făinoşag, l-am îndrăgit de cum am deschis coletul şi, indiferent cum mi-ar fi venit (mare, mic), l-aş fi purtat exact aşa! În plus, m-a făcut soră geamănă cu Deena. Noi două nici nu trebuie să vorbim şi ştim că ne sincronizăm alegerile, face parte din scenariu! S-a verificat în repetate rânduri! 

Cămaşa din denim gri... Hmm, la trei cămăşi cu nuanţe diferite de albastru, e musai să se alăture una gri! Iar când arată şi se aşază atât de bine ca aceasta, ştii că intuiţia funcţionează perrr-fect!

Gata, vă las pozele...Termometrul arăta 0 grade Celsius dar nu m-aş putea plânge că am îngheţat (perechea de colanţi dublaţi şi ugg-urile au şi ele meritul lor). De asemenea, deloc de neglijat, bucuria, adrenalina şi pălărioara verde (purtată recent şi la serbarea dedicată Crăciunului, pregătită cu scumpii minioni)!

Am purtat:

Pulover Bershka - AICI 
Cămaşă Pull and Bear - AICI
Alte elemente ale ţinutei:


Geaca Zara via Kurtmann a fost purtată de zeci de ori de când a ajuns în dulapul meu, o ador! Colanţii, cizmele şi accesoriile sunt no name. Cizmele acestea au reuşit să mă facă să îmi schimb părerea despre nedelicatele ugg-uri; nu sunt originale dar au fost o alegere norocoasă: nu intră apă în ele (n-aş îndrăzni să spun că sunt impermeabile, n-am intrat cu ele prin bălţi), sunt călduroase şi extrem de comode; le port de cel puţin trei ierni şi au rezistat perfect! Papionul e "ad-hoc" şi o suspectez pe Miha Pojogu a fi de vină pentru apariţia lui!

Dragile mele, vă mulţumesc din toată inima pentru faptul că încă sunteţi aici, cu mine!  Vă trimit gânduri frumoase însoţite de seninul unui azur fascinant, de toată strălucirea şi bucuria zăpezii şi vă îmbrăţişez strââânnsss!!!

Şi... nu uitaţi: fiecare dintre noi este mai frumoasă când zâmbeşte! :)
Cu mult drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you


 

Blog Template by YummyLolly.com