18 oct. 2015

OOTD: Getting out of your comfort zone

Hello, hello!

Frumoasă zi a mai fost azi! Superbă chiar... Mai vreau astfel de zile de toamnă, mai vreau, mai vreau! N-am ratat ocazia şi am petrecut multe ore în mijlocul naturii. Şi cum a trecut ceva vreme de la ultima incursiune în livadă şi la pădure, iar dorul de liniştea şi relaxarea pe care ni le dăruiesc e mereu prezent, ne-am rezervat timp pentru fiecare dintre cele două locaţii, ba chiar şi pentru câte o mini-şedinţă foto!

Să tot fie vreo două săptămâni de când am plasat o comandă la Kurtmann, bifând o dorinţă cu vechime în wishlist: o vestă din denim! Se află încă pe stoc şi, dacă vă doriţi o astfel de piesă vestimentară, vă spun fără ezitare că merită pe deplin să fie luată în calcul!

Nici eu nu înţeleg de ce aceasta este prima mea vestă din denim. Prima-prima... din toate timpurile! Poate aşa se explică faptul că am dorit să recuperez de când a venit să completeze garderoba mea, fiind purtată de trei-patru ori în combinaţii cât mai confortabile, simple, casual.

Un impuls de moment m-a determinat să doresc să ies azi din zona de confort cu ţinuta pe care o veţi vedea în fotografiile acestei postări. Mi-am zis că vreau altceva şi se pare că am reuşit - pe lângă faptul că m-am simţit foarte bine, reacţiile celor dragi mie au fost pe măsură şi au provocat mare haz! Privind fotografiile, vă veţi convinge că a fost mare pofta de joacă, de tachinare şi de râs! 

Am purtat:

Vestă din denim Pull & Bear - click AICI , la Kurtmann.ro







Ntz, ntz, ntz, ce face bloggingul din om!!! 
Hmm, fotografii cu replici de bullies riscă să fie concediaţi! :P







Talentul care chinuie şi mistuie... :))


Îţi vine bine movul, nevastă! 
... cu astfel de complimente nonşalante vine fotograful în timp ce eu 
mă străduiesc să transmit o stare anume.


Hmm, la asta chiar nu mă aşteptam!
... De reţinut: fotografii trebuie să fie luaţi prin surprindere uneori!


De ce nu mi-ai spus că filmăm o scenă din <<Piraţii din Caraibe>>?! 

... şi răspunsul:

Hai să-ţi ghicesc în ghioc, frumosule! :D


Fete dragi, vă doresc ca săptămâna ce începe mâine să vă rezerve 
surprize plăcute si clipe frumoase!

Vă îmbrăţişez!
Ilda
Lavender Thoughts to you


 

Blog Template by YummyLolly.com