1 iun. 2015

Return to innocence...

Bună, fete dragi! :)

Ce program aveţi azi, 1 Iunie? Eu încep cu o programare la salon - merg pentru manichiură, pedichiură, vopsit podoabă capilară - din când în când este necesar să intervină "specialiştii". Chiar mi-am dorit să mă ocup de asta în orice altă zi dar nu mai erau locuri disponibile. Şi am telefonat în urmă cu circa 10 zile!!! Cum alternativă nu exista, cum evenimentele la care urmează să particip impun, copilul din mine va merge la înfrumuseţare! :)))

Apoi, le voi lua urma  celor doi năpârstoci ai mei care vor fi deja în parc, particpând la activităţile organizate în mod special!


Am câteva poze din perioada copilăriei pentru care simt mare slăbiciune! Motivată fiind de apropierea întâlnirii ce marchează 20 de ani de la absolvirea liceului (da, da, aţi citit bine, eu mi-am susţinut examenul de bacalaureat în 1995! :P), am căutat printre fotografii şi iată ce am găsit! E drept, unde dai şi... unde crapă! 

Dar tare m-am bucurat să revăd pozele astea două! M-am gândit că, poate, vă vor aduce un zâmbet şi că ar putea fi potrivite într-o postare dedicată acestei zile vesele!  :) Astfel a pornit şi impulsul de a da contur acestor gânduri!




Îmi amintesc foarte clar rochiţa pe care o purtam ... Avea o nuanţă de galben cu tentă orange, iar detaliile o făceau să aibă aer de bijuterie. Era "chinezească", cu un material de  foarte bună calitate -  fiecare mamă se dădea peste cap la acea vreme pentru ca a sa fetiţă să aibă în garderobă o astfel de piesă vestimentară!


În completare, m-am gandit că o paralelă trecut-prezent poate fi sugestivă!

Ilda cea mititică... Ilda cea măricică! :))


Ilda cea mititică... Dia cea măricică! :)


La mulţi ani copilului pe care îl păstraţi în sufletul vostru şi pe care sper că îl lăsaţi să se desfăşoare măcar din când în când! 

La mulţi ani copiilor voştri (dacă îi aveţi)!

La mulţi ani tuturor copiilor! :)

Vă trimit pupici dulci şi vă doresc o zi de 1 Iunie per-fec-tă!!! 

Cu mult drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you


 

Blog Template by YummyLolly.com