16 apr. 2015

Impresii despre şerveţelele matifiante de la e.l.f. şi Beauty Formulas. Recomandare!

Bună, fetelor! :)

Doresc de ceva timp să scriu această postare şi mă bucur că a sosit momentul! Intenţia iniţială era de a scrie un review comparativ pentru şerveţelele matifiante de la două branduri: e.l.f. şi Beauty Formulas. Am schimbat planul din mers realizând că e prea pretenţioasă ideea şi că aş complica ceva care e clar şi simplu.

Îmi sunt familiare de câţiva ani buni şerveţelele absorbante pentru faţă de la e.l.f. (bănuiesc că vă este cunoscut site-ul; eu am fost prinsă în mrejele lui la momentul lansării - ca multe alte fete, de altfel - datorită noutăţii în sine, vuietului creat pe seama produselor şi aspectului deloc de neglijat al unor preţuri mai mult decât prietenoase). Dintre toate produsele încercate, am rămas fidelă, în timp, primerului pentru ochi şi şerveţelelor matifiante. Acestea din urmă au fost nelipsite din geanta mea, prietene de nădejde.

La începutul acestui an, intrând într-un magazin dm, am zărit pe raft şerveţelele matifiante Beauty Formulas. Ca orice mâţă curioasă, mi-am spus că e bine să le încerc şi pe acestea, să mai ies din aria e.l.f. în care stau cuminte de atâta amar de vreme!


Obiectivul pe care îl urmăreşte acest tip de produs, în general vorbind, este de a absorbi excesul de grăsime de pe ten, de a îndepărta  acel luciu inestetic pe care îl generează secreţia de sebum (a tenurilor mixte şi grase, îndeosebi), de a conferi un aspect mat redând prospeţime tenului, păstrând intact machiajul pe care îl purtăm.

Şerveţelele de la e.l.f. plusează promiţând şi o micşorare a porilor - hmm, să fim serioşi, eu una nu am observat asta!

Pentru acele fete care  încă nu au utilizat astfel de şerveţele, 
voi da detalii despre felul în care se folosesc!

... prin aplicare şi presare uşoară pe ten a şerveţelului (obişnuiesc să încep cu fruntea, continuu cu nasul, aripile şi vecinătăţile acestuia - stânga, dreapta - şi închei cu bărbia). Uneori îmi e de-ajuns un singur şerveţel, alteori folosesc două (iar eu, de regulă, între a folosi mult sau puţin, aleg prima variantă - nu sunt un exemplu!).

Comparând rezultatele obţinute cu cele două tipuri de şerveţele şi eficienţa lor, 
situaţia e simplă şi stă în felul următor:

Pentru tenul meu mixt, şerveţelele de la e.l.f. îşi îndeplinesc misiunea cu brio; absorb foarte bine sebumul, îmi lasă tenul mat şi împrospătat, iar rezultatul durează câtva ore (depinde, fireşte, de activităţile pe care le desfăşor între timp - una e să faci jogging şi cu totul altceva e să stai liniştit la un suc, cu prietenii). Spre deosebire de acestea, şerveţelele Beauty Formulas nu au pentru mine aceeaşi eficienţă. Nu îmi place rezultatul încă din start, imediat după aplicare. Nu au puterea de a absorbi la fel de bine, nu mă  ajută să scap de luciul nedorit aşa cum sunt obişnuită, nu obţin efectul dorit. Pornind deja cu stângul, cum aş mai putea avea aşteptări în ceea ce priveşte "menţinerea" rezultatului?!
În plus, textura şerveţelelor e.l.f. este mai fină, mie îmi creează senzaţia de natural comparativ cu a celor de la Beauty Formulas.

Alte informaţii, în imagini:

Despre sistemul de închidere/deschidere a pachetului!

În această privinţă, deşi există o diferenţă între cele două, n-aş putea spune că am preferinţă pentru vreunul dintre ele! În schimb, în ceea ce priveşte uşurinţa cu care se extrag şerveţelele din pachet, e.l.f. primeşte bila albă!

Despre dimensiunea şerveţelelor!

 Imaginile sunt relevante, nu mai e nimic de zis! 


Despre ingrediente!
Aici, las fetele pasionate de acest aspect să îşi spună opinia, 
nu obişnuiesc să fac afirmaţii când mă aflu pe terenuri mişcătoare!

e.l.f.

Beauty Formulas

Despre preţuri şi despre cantităţi!

- şerveţelele e.l.f. de pe site-ul cu acelaşi nume - pachetul cu 50 bucăţi > 9 lei (am remarcat că au acum au o reducere de 30%, costă doar 6,3 lei şi mă întreb dacă nu ar fi cazul să acţionez şi să îmi fac stoc). La această sumă, nu uitaţi să adăugaţi şi valoarea de 9 lei aferentă transportului prin poştă. E inspirată asocierea la comandă cu una sau mai multe prietene, în acest fel se va amortiza suma alocată transportului. Fac o paranteză şi precizez că eu am norocul de a le găsi într-un magazin fizic din oraşul în care locuiesc - după cum se vede pe pachet, le-am cumpărat cu 10 lei. Per total, tot acolo ajung!

- şerveţelele Beauty Formulas din dm - pachetul cu 50 de bucăţi > 15 lei.

Luând în considerare toate aspectele enumerate, eu rămân la şerveţelel e.l.f. şi recomandarea mea către acestea se îndreaptă!  


Cum e indicat să raportaţi mereu la cât mai multe surse, 
vă recomand să citiţi şi alte două review-uri:

- cel scris de Aurora pentru şerveţelele Beauty Formulas  - aici;
- cel scris de Simona pentru şerveţelele de la Blum Naturals (de pe iHerb) - aici.

Din cauza Datorită articolelor menţionate mai sus ( pentru că... noi, femeile!!!), aş vrea să încerc - tot în ideea de a compara, nu de alta - şi produsele corespondente de la essence şi Blum Naturals.

Asta e tot... Am lucrat cu drag la această postare, sperând că va fi utilă! 
Dacă aveţi întrebări, vă răspund cu plăcere!

Aştept să îmi spuneţi dacă folosiţi şerveţele matifiante şi dacă aveţi favorite!

Zi frumoasă şi senină, fete dragi!
Pupiiici!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you
 

Blog Template by YummyLolly.com