1 mar. 2015

OOTD: Sparkling hearts

Bună, fete dragi mie! :)

Vreau să vă povestesc ceva ce s-a petrecut cu mai mult timp în urmă dar care este de actualitate încă şi e prilej de tachinări şi amuzament!

Am aflat că am o soră geamănă. A trecut ceva timp de-atunci. De ce nu v-am spus până acum? Nu ştiu prea bine, probabil am avut nevoie de timp ca să procesez informaţia. Eu sunt învăţătoare, ea este blogger şi se ocupă cu nu ştiu ce prezentări de modă, nu e tocmai clară informaţia - ceva de felul ăsta...


***

O colegă mi-a povestit că băiatul ei, adolescent deja şi elev la şcoala la care sunt şi eu învăţătoare, i-a mărturisit o bănuială pe care o are în ceea ce mă priveşte! Mamă, eu cred că doamna Felicia are o soră geamănă; iar dacă nu îi este geamănă, îi seamănă foarte-foarte bine! 

De unde i-a venit flăcăului o astfel de idee? Hmm, a văzut pe Facebook linkuri ale postărilor mele şi fotografiile aferente; surprins, a căutat o explicaţie logică şi... iată rezultatul! :)) Acum nu pot să mă mai plâng de nimic căci... mi se spune că trebuie să apelez la sora geamănă, ea este bine mereu, e în formă maximă! 

***

Lăsând glumele deoparte, haideţi să vă arăt cum am ales să port o bluză neagră, cu paiete, comandată recent pe Kurtmann (a sosit în acelaşi colet cu pantalonii cu print floral pe care i-aţi văzut săptămâna trecută, într-un outfit colorat).

Cum sclipitoarea mea bluză nu mai este pe stoc (se pare că am adjudecat ultima bucată - urma scapă turma :P), vă puteţi orienta către un model asemănător, tot de la Zara - aici

Mie îmi lipsea o astfel de piesă din garderobă şi "plângeam" în diverse situaţii că n-aaam şi eu ceva cu paiete, ceva sparkly... deja-vu, nu-i aşa?! Tipic nouă, fetelor! Ei bine, acum am! 

Am purtat:

Bluză Zara via Kurtmann - click AICI/ HERE
Cămaşă via Romwe
Jeans Dolce &Gabanna
Clutch Accesories
Pantofi - local store







Spunea cineva că am o sora geamănă?! :)) 


Oare cum ar fi... ? Voi v-aţi întrebat vreodată? 


Pentru voi, toate cititoarele Lavender Thoughts, cu multă dragoste...

La mulţi ani! Primăvara să vă fie frumoasă şi tonică precum florile! :)
Vă îmbrăţişez cu căldură!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you






 

Blog Template by YummyLolly.com