9 ian. 2015

Noutăţi Sheinside... la cald!!!

Hello, ladies!

Spuneţi-mi că sunteţi într-un jump and joy pentru că a sosit weekend-ul! Îl merităm!!! :)
La mine săptămâna a binevoit să se încheie (sau weekend-ul a dorit să înceapă) în mod fulminant. Am venit acasă cam... recunosc, târâş-grăbiş! Am găsit făcând cu ochiul, pe masă, două colete.

Despre primul vă voi da detalii într-o viitoare postare Happy moments - acolo se încadrează, fără îndoială! Cine a tras cu ochiul pe pagina de Fb a blogului, are deja unele indicii... :) Mai multe chiar nu spun! :P

Cel de-al doilea... are legătură cu postarea aceasta. Vă amintiţi că v-am provocat să încercaţi să ghiciţi care au fost alegerile mele la o comandă dată pe site-ul Sheinside?! Am păstrat misterul pentru câteva zile, voi aţi intrat în joc cu spirit ludic, unele fete au fost destul de aproape de formula magică dar niciuna nu a ghicit cu exactitate cele două elemente din care e compusă!

Coletul a fost expediat în prima jumătate a lunii decembrie. Având număr de tracking, l-am urmărit cu nerăbdare, pas cu pas. Se precizează data şi ora fiecărei etape: sosirea la aeroport, îmbarcarea, decolarea, sosirea la o destinaţie de tranzit, plecarea către şi, respectiv, sosirea în ţara de destinaţie. Din data de 27 decembrie a intrat în România. De-aici, nimic nu s-a mai întâmplat, statusurile de news au îngheţat, totul a stat în loc. Avem o ţară de oameni calmi! :)) 

Glumesc, era întrucâtva  firesc - a fost perioada sărbătorilor. Spun "întrucâtva" deoarece ştiu că au fost şi zile lucrătoare în acest interval. Ei bine, tergiversarea a avut o finalitate de-a dreptul apoteotică: în data de 8 ianuarie status nou - "Primit de la expeditor - BSI Bucureşti", urmat de multe alte statusuri cu evoluţia stării de fapt comunicată chiar la intervale de jumătate  de oră! Astăzi, poştaşul a livrat la uşă coletul!!! Yuuupiiii, neimplicarea poştei vamale e un adevărat bonus!

Să mă oprească cineva! Ce-o lungesc eu atât? Vă arăt poze la cald ale celor doi itemi! Fără falsă modestie, mă felicit pentru alegerile făcute - sunt frumoase tare! Vă veţi convinge la momentul potrivit, urmează postări tip ootd (outfit of the day)!

Pentru detalii ca: material (cu zoom pentru a observa textura şi calitatea), preţ, mărime... 
click pe linkurile ataşate!

Una bucată pulover de un roşu saturat mi-nu-nat, mult mai frumos decât a reuşit camera foto să redea! Arată şi se aşază perfect!


Una bucată vestuţă miţoasă, blănoasă, pufoasă... foarte chic! În plus, arată mai bine decât în pozele de pe site! I just love it!!!


Ne vom revedea cât de curând cu prezentare de ţinute...
Până una-alta, vă aştept impresiile! 

Care e produsul pe care-l preferaţi (dintre cele două): 
puloverul sau vesta? 
Dar preţurile lor... cum vi se par?

Să vă bucuraţi de weekend!
Pupici mii!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you


 

Blog Template by YummyLolly.com