16 mar. 2012

Green Bubbleroon de la Lush





  Pentru iubitoarele de macaroon,uite unul pentru corp,Green Bubbleroon!
Am primit Green Bubbleroon de la Lush,impreuna cu sarea de baie Rose Queen si mult laudatul (de catre mine) Peace,unt de corp.
  Este un spumant de baie,cu miros ametitor,foarte aromat!








   L-am primit ambalat in clasicul pachet galben,cu inscrisul Lush.Este format din doua parti care se desprind cu usurinta,pentru a putea fi utilizat in doua reprize de rasfat.Totusi,pentru pentru desfatare ca la carte,recomand utilizarea ambelor parti la o singura baie.V-am mai spus ca dupa parerea mea rasfat vine de la Lush?











Practic,se arunca in apa din cada si,avand o actiune efervescenta (datorita bicarbonatului de sodiu),se topeste colorand apa in verde pastel  (colorant 42090) si imprastiind arome citrice,de portocale si lime si bergamota.Dedurizeaza apa si lasa pielea hidratata si o senzatie generala de bine,de confort.Contine ulei de cocos,unt de shea si ulei de boabe de ienupar.

 Nu face spuma foarte densa,precum spumantele din supermarket si asta se datoreaza exclusiv ingredientelor ce pastreaza o linie naturala.
 Daca ai nevoie de un moment de liniste,de relaxare si revitalizare totodata,Green Bubbleroon bifeaza in CV aceste promisiuni.S-ar putea sa fie ceea ce cauti.Se gaseste in magazinele Lush din Bucuresti sau online,pe site-ul Lush.ro



  Ce m-ar face pe mine fericita? Un raft ca acesta,in baie la mine.:D

Lush bath bomb




   Cu ce ma mai rasfat de la Lush?Cu ``broscuta pupacioasa`` (Lip Frog Prince) si sapunul Sweetheart.Yay,sunt fericita!


  

    Pe curand!


 

Blog Template by YummyLolly.com