30 nov. 2014

OOTD: You can leave your hat on! :)

Hello, ladies! :)

Ştiţi cât de nerăbdătoare eram să vă arăt pălăria mea cea nouă?! Iar când spun "pălăria mea cea nouă"  mă refer la unica mea pălărie. Da, până acum n-am purtat un astfel de accesoriu. Desigur, pălăriile de paie sunt excluse - nici nu pot fi luate în seamă, sunt din alt film! 

De ce se petrece de-abia acum această premieră? Răspunsul e incert. Probabil am simţit că nu mă reprezintă, probabil n-am considerat că mi se potrivesc sau că am atitudinea necesară pentru a le purta!

Începând din această toamnă, a intervenit o schimbare bruscă (blogosfera, bat-o vina!) şi m-am surprins pe mine însămi dorindu-mi o pălărie pălării. În magazinele fizice din oraşul de baştină n-am găsit nimic atrăgător. Când am zărit acest exemplar cu animal print - vedeta de astăzi a postării - mi-am zis: Trebuie să fie a mea! V-am mărturisit şi vouă acest gând al meu, aici. 

Ei bine, se verifică încă o dată ideea conform căreia: Când e să fie... este!!! M-a aşteptat cuminte pe raft la Kurtmann şi am adjudecat-o în doi timpi şi trei mişcări. Păi... tot păţitu-i priceput! Mi s-a întâmplat într-o zi să pun în coş, cu mare încântare, o pălărie maro, cu boruri mari (de la Stradivarius cred că era); ei bine, mi-a suflat-o cineva de sub nas în timp ce eu bântuiam prin magazin. Las' că depistez eu cine-a fost hoţu'!!! Dar mă tem că nu e constructivă strategia asta... mai bine stau la pândă, cu vigilenţă, după o alta! 

A mea pălărie, marca Pull&Bear, avea preţul de 35 de lei când am dat comanda. Ulterior, cu reducerea Black Friday, a avut un preţ mai mult decât prietenos (17,5 lei). Dacă nu vă vine a crede, puteţi vedea cu ochii voştri chiar aici. 











Aici am tot cerut poze după poze...Fotograful, în exerciţiul funcţiunii, a suspectat că - de fapt - urmăresc să mă dau mai mult în leagăn. Cam avea dreptate! :P


Dacă i-aţi pus gând rău, cu regret vă reamintesc că nu se mai află pe stoc pălăria. Dar staţi împreună cu mine la pândă  vă puteţi lua la întrecere cu mine :)) căutând în mod constant în categoria Accesorii

Eu m-am orientat deja şi către nişte fulare frumoase. Acesta m-a trimis instantaneu cu gândul la Aurora Toma. Fetele care îi citesc blogul ştiu de ce! 

Am fost la pozat - recunosc, m-am oprit în acel parc în mare goană, aveam multe alte treburi de rezolvat; m-am aşezat şi pentru a vă scrie, cu drag. Acum e rândul vostru să-mi scrieţi! Nu vă codiţi, faceţi-mi pe plac, ştiţi doar cât mă bucură!

Tu porţi sau nu pălărie? Care sunt motivele tale...?

Vă păstrez câte o felie de tort de la Diana-Andreea a mea şi a lui Alex! :D 
Fireşte că nu plec fără să adresez gând bun sărbătoriţilor zilei:

 Tuturor celor ce poartă numele Sfântului Andrei le 
doresc multă sănătate şi viaţă cu zâmbete!
La mulţi ani!!! 

Mulţi, mulţi pupici!
Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you

 

Blog Template by YummyLolly.com