4 nov. 2014

OOTD: Quality time

Hello, girls! :)

A fost astăzi o zi splendidă! Cer luminos, tonus, animaţie, dorinţa de a te întinde pe o piatră şi a picoti precum şopârlele la soare... mai vreau aşa! De-ar fi fost la fel şi duminică! Am făcut atunci o vizită pădurii, mă temeam că îi voi pierde broderia covorului de frunze...Mi-am spus că nu-i minciună ce-i în mână şi că ar fi momentul să ne mobilizăm până nu ne-ajung din urmă părerile de rău şi vremea rea!

Pe mine mă încarcă în mod pozitiv o astfel de ieşire, îmi aduce o stare benefică, de intensă relaxare, ale cărei efecte le simt imediat! Faţă de o plimbare în parc, e incomparabilă senzaţia, la un cu totul alt nivel! 

În mod normal, nu aş fi purtat bluza mea din dantelă, cu broderie florală inspirată de motivele tradiţionale dar am făcut o excepţie, având în plan şi o scurtă şedinţă foto! Îmi plăcea combinaţia dintre aceasta şi noul meu jerseu comandat pe Kurtmann.ro. Să nu vă imaginaţi că am bătut cărările pădurii încălţată după cum se vede în poze! Nu, nu, am avut nişte bocăncei, nu era prima dată când plecăm cu băgăjel după noi! Geanta, se subînţelege, de amorul artei a fost luată - a fost implicată pentru scurt timp! Am o manie a planificării şi a organizării care s-a mai atenuat în timp, m-am domolit cât de cât - fie am obosit, fie m-am mai înţelepţit şi am realizat că risc să îmbătrânesc prea devreme în acest stil! :))

Am purtat:
Jerseu Vero Moda via Kurtmann (click AICI pentru detalii)
Restul elementelor - local store
Botine Fullah Sugah - Miniprix










Să ne mai şi jucăm puţin! :D



Poza asta mă trimite cu gândul la promo-ul emisiunii Master Chef! :))

Am prins mare drag de acest jerseu, l-am purtat şi ieri la şcoală! Ba chiar mă bătea gândul să  îl iau şi azi peste o rochie midi, amplă de la talie în jos! :) Aţi observat că nu se mai află pe stoc? Vă dau un sfat prietenesc: dacă va reapărea (asta înseamnă să fiţi la pândă!), nu staţi pe gânduri şi acţionaţi! E o piesă de calitate şi de mare versatilitate, se pot crea n-sprezece  look-uri care-l includ! 

Până una-alta, aruncând un ochi printre rafturile magazinului online menţionat, am văzut în secţiunea dedicată acestui tip de articol vestimentar un jerseu gri deschis, lung - Vero Moda (aici) şi un altul negru, cu un decolteu în V (care îmi imaginez că se aşază foarte sexy) - Zara (aici). Aaa, să nu uit, am zărit şi o pălărie de sezon - Pull&Bear, zău că aş purta-o cu jerseul meu! Pe aceea scrie: Rezervat (Ilda)! :P

Impresiile voastre sunt aşteptate cu nerăbdare! 
Vă mulţumesc pentru timpul pe care îl petreceţi aici, cu mine! :)

Vă îmbrăţişez cu drag!
Ilda
Lavender Thoughts to you





 

Blog Template by YummyLolly.com