1 nov. 2013

OOTD: Toamnă cu adieri vintage...

Hello, ladies!:)

Fetelor, e weekend! Doamne, câtă relaxare îmi aduce gândul ăsta! Sunt sigură că nu sunt singura care simte astfel. Am avut săptămână grea - pregătirile pentru Halloween, desfăşurarea sărbătorii în sine (un adevărat tur de foţă s-a făcut în şcoala unde sunt învăţătoare); am vrut şi lecţii totodată; fireşte că nu le mai stătea copiilor mintea la ele (e de înţeles)! De-acum, ne liniştim, facem curăţenie prin minte, prin gânduri şi prin casă, respirăm, ne reîncărcăm baterii...

Vremea e mohorâtă, e recişor, e umezeală dar cui îi pasă?! Mi-am luat o cană cu ciocolată caldă, am răsfoit un folder cu poze făcute weekend-ul trecut şi scriu postarea asta pentru a vă arăta şi vouă o ţinută relaxată pe care am purtat-o recent,  într-o superbă zi de toamnă.

Rochia pe care o port e specială pentru mine (în ciuda faptului că nu îi place deloc soţului meu :P, cu toate că, de cele mai multe ori, eu ţin cont de părerea sa); asta pentru că o prietenă a cusut-o pentru mine fără să ştiu nimic  şi mi-a făcut o surpriză frumoasă! Are ochi bun şi mâini pricepute, îmi vine ca turnată fără să-mi fi luat măsurile! A pus mult suflet, asta e cert, pentru că aşa îmi transmite rochia de fiecare dată când o îmbrac; datorită materialului şi croielii, rochia mea are un mod aparte de a mângâia corpul pentru a sublinia feminitatea; în acelaşi timp, lasă şi lejeritatea necesară pentru a te simţi confortabil!

Pentru a alunga monotonia tonurilor neutre, am purtat dresuri colorate într-o plăcută nuanţă burgundy şi un ruj pe care-l iubesc!

Gata cu vorba, la parc cu noi, la raze de soare ce se filtrează printre frunze fermecător colorate!





E-atâta pace şi frumuseţe când stai pe o bancă în braţele omului iubit...

...privind, printre coroanele copacilor,  seninul unui petic de cer!
The end of happy story!


Sigur aţi observat unele schimbări în fotografiile de mai sus! Da, m-am jucat puţintel cu accesoriile... Vouă  care variantă vă place mai mult?
Aştept cu drag impresiile voastre! 

Să aveţi weekend liniştit, frumos, senin!:)

Vă îmbrăţişez, fete dragi!

Cu drag,
 Ilda
Lavender Thoughts to you
 

Blog Template by YummyLolly.com