26 dec. 2014

OOTD: Flare pants = fun and joy :)

Hello, ladies! :)

Cum v-au fost zilele de sărbătoare? Sper că v-aţi simţit bine, că v-aţi relaxat în compania celor dragi, că v-a adus Moş Crăciun ceea ce vă doreaţi... La noi a fost darnic bătrânu', vom fi la fel de cuminţi şi anul viitor! 

Am petrecut ambele zile împreună cu familiile noastre. A fost linişte şi bucurie, atmosferă caldă şi relaxată, am povestit fel de fel de "amintiri din copilărie", am râs mult! Mătuşa (pe care am lăudat-o şi cu alte ocazii) ne-a servit bucate tradiţionale excelente - gust desăvârşit şi formă de prezentare aleasă! Ne-am simţit răsfăţaţi...

Astăzi am mers în vizită la părinţii soţului meu. Mi-am zis că - dacă tot ieşim - ar fi binevenit un shooting... Fotograful drag a aprobat! 

Yeeess, de când aşteptam să vă prezint o frumoasă pereche de pantaloni evazaţi! Nu-s pantaloni oarecare, au o poveste! I-am văzut purtaţi de frumoasa Federova şi mi-au plăcut atât de mult încât n-am stat pe gânduri - punct ochi, punct lovit:  în coşul de cumpărături - la Kurtmann.

Istoria nu se încheie aici. După ce a sosit comanda, una dintre colegele şi prietenele mele nu şi-a putut lua gândul de la ei după ce i-a văzut şi... punct ochit, punct lovit: în coşul de cumpărături cu ei! :))) Mi se pare firesc: material foarte bun (un denim cu ţinută), croială perfectă - fetelor, vă spun drept, se aşază frumos pe toaaate rotunjimile, ba chiar le susţin cauza - ce mai încolo şi încoace, pantalonii aceştia te fac să te simţi sexy purtându-i, parole d'honneur!  De-acum, intuiţi voi cum continuă povestea...

Înainte de fotografii, se impune să vin cu autocritica:  ar fi trebuit să ajung la croitoreasă cu pantalonii pentru a fi scurtaţi puţintel. Pentru că... o gripă nesuferită m-a făcut să sistez mai toate activităţile, pentru că... zilele de sărbătoare ale Crăciunului, pentru că... o fiinţă nerăbdătoare dorea să-şi poarte pantalonii acum, acum, acum (a se citi cu bătaie din picior!)... Fiţi îngăduitoare şi imaginaţi- că acel banal retuş a fost "deja" executat de specialista în domeniu! Ştiu eu că mă veţi înţelege! Promit că luni mă prezint la atelier încât să mă pot bucura de ei aşa cum merită!

Am purtat: 
Pantaloni Pull and Bear - click AICI/HERE
Curea Stradivarius - click AICI/HERE
Haină animal print - Asos
Geantă - La Muse Chic
(îi mulţumesc Diei pentru că mi-a împrumutat-o)
Restul elementelor: random


În cazul în care încă nu v-au vrăjit aceşti pantaloni, vă întreb: le-aţi văzut preţul? Există altul mai bun??? Şi asta în condiţiile în care vorbim despre un articol care nu face rabat de la calitate! Sunt pe stoc acum, iar mărimi există (şi nu vor mai fi pentru mult timp, ştiţi cum se întâmplă!)... eu am predat ştafeta, mai mult nu mai zic!

M-am simţit foarte bine purtând această ţinută. Port haine care îmi plac şi mă reprezintă, mă simt bine cu mine însămi. Vă sună cunoscut, nu-i aşa?

Mai aveţi vreo îndoială că a fost mare distracţie la acest shooting?!
Vă vor convinge aceste poze! :))
Vă aştept feedback-ul... Părerea fiecăreia dintre voi este preţuită!  
Pupiiiici! 

Cu mult drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you 

Blog Template by YummyLolly.com