4 ian. 2016

Beauty Flash (1)

La mulţi ani, fete dragi! :)

Sper că 2016 v-a găsit zâmbind şi că l-aţi întâmpinat cu speranţă, având alături oameni care vă sunt dragi, oameni cu care simţiţi că rezonaţi! Vă doresc ca acest Nou An să fie sub semnul sănătăţii, al inspiraţiei şi al reuşitei! 

Pe ultima sută de metri a anului ce s-a încheiat, am simţit nevoia de respiro şi mi l-am acordat acolo unde situaţia mi-a permis! Mi-era dor să aloc timp lecturii - dintre cărţile citite, aş recomanda Cel care mă aşteaptă a lui Parinoush Saniee (personajul principal are potenţial pentru a inspira). Am vizionat câteva filme - nu ştiu de ce a fost nevoie să treacă cincisprezece ani pentru a mă întâlni cu The Beautiful Mind (dacă nu l-aţi văzut încă, nu ezitaţi să-l căutaţi; Russell Crowe, în rol principal, are o interpretare excepţională!)... 

Spun deschis că m-a cam încercat apatia de start şi cu greu am deschis pagina pentru a mă aşeza la scris dar... trebuie "doar" să începi, vine totul de la sine apoi! Sunt convinsă că şi voi cunoaşteţi sentimentul! Dacă nu în ceea ce priveşte activitatea de blogging, în alte privinţe...

Am în draft postări scrise pe jumătate sau doar iniţiate. Am avut de unde alege! Aceasta mi-a făcut cu ochiul cel mai mult astăzi şi mi-am zis să mă las purtată de ea căci dacă stau să analizez prea mult se pierde zvâcul! Iar îmi va spune Aurora Toma că aude la mine cuvinte pe cale de dispariţie... :))

Nu o mai lungesc şi vă propun să scotocim printre gândurile de beauty ce au trecut prin mintea mea, în ultima perioadă,  precum săgeţile! Ne vom opri asupra câtorva...

> Fond de ten Makeup Atelier Paris în oraşul meu??? Yes, please!!! De când mi-l doresc... 
Later edit:
>Pfff, la aşa putere de acoperire discretă chiar nu mă aşteptam! Rămân la Natural Fix al meu...
N.B. Pe blogul lui Ionny am citit despre el pentru prima dată şi la DanaMakeup - în urmă cu câţiva ani.  Recent, am citit review scris de Aly de la Makeup Swan - de la ea am preluat fotografia şi îi mulţumesc şi aici pentru permisiunea acordată. Ceea ce au prezentat fetele in review-uri e cu totul diferit de ceea ce am constatat eu, testându-l. M-a lămurit vânzătoarea explicându-mi că ei le-au adus doar pe cele cu putere mică de acoperire! Pfff! Ciudat e că sticluţele arată la fel... Mă gândesc că ar fi trebuit să aibă şi denumiri diferite, dar de pe recipiente nu reiese asta! Hmm, va trebui să mai studiez problema şi să mă edific!


sursa foto : AICI


> Nu ştiu dacă Aurora mi-a făcut sau nu un bine recomandând pe blogul ei acest antiperspirant! E al naibii de bun dar... mă omoară preţul! Şi se consumă cam repejor, mai ales la stilul "economicos" în care folosesc eu produsele de îngrijire!
N.B.  Este vorba despre tratamentul roll-on anti-transpirant Vichy. 
Prima dată l-am găsit la preţul de 36 de lei - în Sensiblu (folosind cardul de fidelitate). A doua oară, nu mai avea reducere şi m-a usturat să îi aloc vreo 48 de lei (dacă îmi amintesc bine). A treia oară, m-am abătut de la traseu: deşi Aurora precizase că doar cel cu capac verde protejează foarte bine, celelalte variante ale produsului nefiind eficiente, am cumpărat - cu 34 de lei - un antiperspirant tip stick, fără aluminiu în compoziţie, de la acelaşi brand; am "economisit" banii aruncându-i pe fereastră, nu mă protejează mai deloc, îl voi lăsa Diei spre utilizare!



> În fotbal se spune aşa: ocaziile se răzbună ... Chiar atât de greu o fi să folosesc cu consecvenţă bureţelul Konjac???
N.B. Buretele cu argilă franţuzească Konjac de pe Longeviv. L-am primit spre testare şi am expus AICI  impresiile mele în legătură cu el. După un timp, am constatat că tenul meu arăta mult mai bine pe vremea când îl foloseam şi mi l-am achiziţionat! Chiar e un produs ce merită să se afle în mod constant în rutina de îngrijire. Deh, de n-ar fi lenea, de n-ar fi up and down-urile!


>  Flormar m-a dat gata cu acest balsam de buze! E adorabil...
N.B. Lip balm cu spf 15 - Flormar. Nuanţa Black Mulberry. Delicios ca aromă şi textură. Eficient ca hidratare. Dă strop de culoare buzelor - arată de parcă aş fi mâncat mure! Rezistenţă bună pentru un balsam. Mai vreau şi altele!



Mmmmm, parfumul ăsta îmi pare a fi o combinaţie reuşită între So Elixir şi Moment de Bonheur!  Love it!!!
N.B. Parfum Quelques Note d'Amour. Mă bucur de el datorită unui spiriduş al Moşului, pe numele său: Adriana - o minunată prietenă şi fidelă cititoare a blogului! Îţi mulţumesc încă o dată, draga mea! L-am purtat în repetate rânduri de când a sosit la mine...





> Hehee, au râs de mine când am pus crema în rucsac şi acum, pe pârtie, se avântă către ea precum urşii la fagurii de miere!!!
N.B. E vorba despre Nivea Care - cremă pentru ten şi corp. Are aroma inconfundabilă a clasicei creme Nivea, dar textura e light, extrem de plăcută, hidratează şi lasă pielea foarte catifelată. 


Pai cine credeţi că-şi aminteşte de pârtie şi de Borovets fără a vă arăta încă vreo două poze?!



Gheaţa a fost spartă în Noul An.  De-acum, ar fi cazul să mă ţin de treabă! Mi-o ieşi, nu mi-o ieşi?! Time will tell! Eu nu îmi mai propun şi nici nu mai promit nimic căci altfel... mă mustră conştiinţa zi şi noapte apoi! :)

 Vă mulţumesc frumos pentru faptul că îmi sunteţi alături şi mă iubiţi aşa cum sunt... 
cu bune şi cu rele, ca tot omu'! 
Vă pup cu drag  şi vă îmbrăţişez cu multă căldură!

Şi... nu uitaţi: fiecare dintre noi este mai frumoasă când zâmbeşte! :)

Ilda
Lavender Thoughts to you







 

Blog Template by YummyLolly.com