26 nov. 2015

OOTD: Autumn's golden silence

Hello, ladies! 

Acelea dintre voi care îmi urmăresc şi pagina de Facebook a blogului ştiu deja că am primit recent un colet de pe SheIn. În freamătul aşteptării celor două paltoane comandate, aproape că uitasem de perechea de jeanşi skinny de culoare neagră pe care o adăugasem în coş. Mi-am făcut surpriză astfel! :)

După escapada montană despre care v-am povestit în postarea anterioară, cam greu a fost să urnesc/să mobilizez fotograful pentru a-şi îndeplini datoria! N-a obiectat, dragul de el, dar era evident că nu se afla într-o stare  jump and joy  de încântare şi că ar fi preferat să lenevească în bârlog!

Am avut noroc cu soarele neaşteptat de generos, cu o tihnă ce plutea în aer, cu stratul de frunze aşternute pe pământ cu misiunea de a predispune la relaxare, la reflecţie. În plus, am dat curs pornirii de a ne aşeza împreună sub un copac, lăsându-ne dezmierdaţi de lumina duioasă, ascultând liniştea din jur şi liniştea din noi... Astfel de clipe frumoase au o dimensiune metafizică atunci când le conştientizezi, le trăieşti cu intensitate şi le preţuieşti!


Am purtat:

Palton / Coat - click AICI / HERE

Jeanşi skinny / Skinny denim pant - click AICI / HERE






Cred că subconştientul şi o postare recentă a Dianei Cătănoaia 
au condus către apariţia acestei fotografii! 





V-am spus că l-am corupt pe fotograf!!! Dolce far niente...








Alte elemente ale ţinutei:
Tricou Vero Moda via Kurtmann
Cizme din piele - magazin local


Nu închei postarea fără a vă spune că paltonaşul este tare frumuşel şi, chiar dacă aveam o altă viziune în legătură cu aspectul său (mă aşteptam să aibă o linie mai amplă), chiar dacă e ca un sacou mai lung, am prins drag de el şi îl voi purta în zilele cu temperaturi blânde, cu soare molcom! Are potenţial versatil şi am în plan variate combinaţii în care să îl includ.

Jeanşii skinny au talie înaltă - bilă albă! Denimul din care sunt confecţionaţi este unul subţirel, finuţ. Iniţial, m-am speriat crezând că îmi vor fi mici - o vedeam pe Dia - păpădia îmbrăcându-i, îmi imaginam că nu voi "intra" în ei! A fost doar o falsă impresie, îmi vin foarte bine... Îi veţi vedea şi într-o altă ţinută, cât de curând!

Fete dragi, se apropie weekend-ul... şi nu-i unul oarecare! Vom avea patru zile libere şi ar trebui să fie timp pentru toate! Voi ce planuri aveţi, cum veţi petrece? Plecaţi undeva?

Vă aştept cu multă nerăbdare comentariile, părerile voastre contează pentru mine!
Pupici dulci!

Cu drag, 
Ilda
Lavender Thoughts


 

Blog Template by YummyLolly.com