5 nov. 2015

Galeria outfit-urilor (august-octombrie)

Hello, ladies! :)

Se pare că a avut efect terapeutic postarea trecută. Mi-am spus păsul (ce-i drept, doar o parte din el) şi asta m-a ajutat să mă simt iarăşi aproape de voi şi de blogul meu, să conştientizez că îmi lipseau acestea...

Fireşte că rotiţele scârţâie încă, dar important e că se urnesc. Şi-apoi, a fost ca o revelaţie acel îndemn motivaţional pe care l-am găsit pe Pinterest. Se potriveşte în acest caz zicala: unde dai şi unde crapă! Căutasem o idee care să rezoneze cu gândurile mele de la acel moment şi, în mod neaşteptat, am regăsit  totodată şi motivaţia pentru a continua activitatea pe blog, pentru a mă strădui să postez mai frecvent. 

When you feel like quitting 
think about why you started...

M-am gândit azi la faptul că luna noiembrie este luna în care Anda m-a prezentat aici, în urmă cu trei ani. Trei ani??? Când au trecut? M-a lăsat să duc mai departe misiunea Lavender Thoughts. Intuind că presiunea responsabilităţii pe care mi-o asumam m-ar putea face să dau înapoi, m-a liniştit spunând: 

Scrii despre ce vrei tu, când vrei tu, cum vrei tu!... 

Acestea sunt cuvintele ce m-au determinat să spun DA. Ele au produs declicul de care aveam nevoie,  au declanşat în mine curajul de a răspunde propunerii-provocare pe care o primeam! Îmi notasem pe o listuţă argumente pro şi contra. Cap de tabel: un semn " +" şi un semn "-". Nici cu o baghetă magică n-ar fi reuşit Anda să mă determine mai uşor şi mai repede să ignor coloana cu "minusuri". Ar trebui să îmi amintesc mai des la aceste vorbe ale ei - îmi dau relaxare, o relaxare de tip constructiv. De asemenea, ar fi benefic să îmi reamintesc "de ce am început" să scriu, cum am decis să mă deschid şi să îmi pun amprenta în acest colţişor virtual.

Da, gânduri... Cred că e un preaplin pe care nu l-am conştientizat şi acum nu mai gestionez această "revărsare" a lor. Pornesc pe o cărare şi mă trezesc pe arătură! :)) Înapoi pe cărare, zic!

Pe drumul până la aceasta, mai rupem tăcerea şi...să vă spună Florin Piersic al blogosferei de beauty cum de şi-a propus să cheme la apel ţinutele prezentate pe blog în ultimele luni. 

Rătăceam ieri - fără rost, aparent - răsfoind postări mai vechi. Am avut curiozitatea de a căuta postarea de la aceeaşi dată (4 noiembrie), din anul precedent. Am găsit-o pe aceasta. Şi mi-au plăcut titlul şi tonul pe care-l are. Mi-a plăcut că eram veselă. Mi-a plăcut şi ţinuta. Na că începe să-mi placă de propria-mi persoană! Eh, glumesc, a-nceput cu ceva timp în urmă acest proces! Ba, mai mult, am conştientizat că pot fi inspiraţie pentru mine însămi atunci când nu ştiu cu ce să mă îmbrac (laitmotiv femeiesc, deh!). Cum? Revăzând postări mai vechi, publicate în acelaşi sezon. Phiii, câte idei pot afla, câte variante posibile de a combina hainele! 

Ne apropiem de cărare, se vede de-aici! Vă mai spun că am găsit şi o postare Galeria outfit-urilor şi beculeţul s-a aprins: Aaa, păi e floare la ureche atunci când sunt ţinutele adunate la horă! De când nu am mai făcut eu o recapitulare a outfit-urilor? Oh, ultima a fost pentru perioada mai-iulie??? Shame on me, e cazul să remediez!

Gata, suntem pe cărarea cea bună! Vă prezint cu bucurie o reuniune a şedinţelor foto la care mi-am chinuit bărbatul outfit-urilor prezentate aici în ultimele trei luni! Câte-or fi oare?!

Gata, tac şi încep să adun materialul: titlu de postare, fotografie reprezentativă şi link de direcţionare (poate doriţi să vedeţi mai mult dintr-un anumit articol!)...

Un altra te...
- 2 august  - AICI


My little black dress 
- 8 august - AICI


Red lips - Dare to wear!
- 9 august - AICI


Versatila fustă din denim...
- 14 august - AICI 


Rochia cu print floral şi croială în A
- 25 august - AICI


Red hot chili peppers
- 27 august - AICI


Fustă cu print floral şi cămaşă din denim
- 29 august - AICI


Endless story... cu Happiness Boutique
- 31 august - AICI


Zâmbetele sunt sărutările sufletului
- 12 septembrie  - AICI


Almost all white... 2 în 1
- 13 septembrie - AICI



Cămaşa în dungi - simplă şi confortabilă
- 20 septembrie - AICI


21 de cuvinte
- 22 septembrie - AICI


Autumn mood
- 9 octombrie - AICI


Minionii sunt pe val! :)
- 15 octombrie - AICI


Getting out of your comfort zone
- 18 octombrie - AICI




Combinaţie camel-burgundy
- 25 octombrie - AICI 

Asta a fost tot!



Nu închei înainte de a relua un bun obicei al acestui tip de articol! Două recomandări de outfit-uri prezentate de bloggeriţe pe care le urmăresc cu fidelitate şi cu tot dragul! Încerc să aleg de fiecare dată pe altcineva, sunt atâtea fete a căror activitate o apreciez şi de la care găsesc mereu o idee frumoasă, o sugestie cu care să rezonez, inspiraţie pe mai multe planuri...

Până în prezent, au fost invitate la Galeria outfit-urilor patru bloggeriţe: Lilli de la Candy and style, Federova - având blogul cu acelaşi nume, Stella de la Fashion Doctor şi Georgia de la Georgia's Mirror. Astăzi am plăcerea de a vă prezenta alte două doamne cu totul speciale...



Am scris, nu m-am încurcat. Am ales fotografii multe, nu m-am încurcat... Cam aşa stă treaba cu mine: greu de urnit dar şi mai greu de oprit! Sper să fi fost pe placul vostru postarea şi să fi avut răbdarea de a şi citi tot ceea ce au gândit degetele mele pe tastatură! Eu una... mă bucur tare că sunt şi că sunteţi aici! 


Caldă îmbrăţişare pentru fiecare dintre voi...
Cu mare drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you



 

Blog Template by YummyLolly.com