3 iun. 2015

Inspiraţie pentru feminitate...

Hello, ladies! :)

Mă întrebam: câte dintre voi ştiţi de existenţa site-ului Romwe? Intuiţia îmi spune că vă este cunoscut acest magazin online. Probabil multe dintre voi aveţi experienţa de a studia oferta de haine şi accesorii pe care o pune la dispoziţia clienţilor, ba chiar pe aceea a comenzilor!

Ei bine, cu sinceritate vă spun că eu am intrat de mai multe ori pe site dar fără a "aprofunda"... Primind recent o ofertă de colaborare din partea lor, mi-am luat bărcuţa şi vâslele şi am pornit a-l cerceta prin toate cotloanele! :)

Ca orice fată (deh, năravul din fire n-are lecuire), m-am întrebat ce mi-ar plăcea să comand astfel încât să port cu drag, să se potrivească stilului vestimentar ce mă reprezintă şi să se plieze personalităţii mele! Cum sunt schimbătoare precum vântul şi starea de spirit este un factor ce influenţează în bună măsură ţinutele pe care le port, m-am gândit să grupez pe trei categorii-îndemnuri articolele vestimentare care mi-au atras atenţia:

Fii conştientă de atuurile feminităţii tale! 

Fii copilăroasă şi ludică! 

Fii îndrăzneaţă şi evadează din zona de confort!

Pentru fiecare dintre aceste îndemnuri, am ales câte o rochie, o fustă şi o bluză pe care le consider reprezentative! Se prea poate ca opinia voastră să difere de a mea - respectăm viziunea fiecărui artist! :)


Fii conştientă de atuurile feminităţii tale ...
... cu o rochie-poezie, dintr-un material vaporos, cu bretele delicate, 
cu elemente-surpriză ale croielii în partea din spate!
... cu o fustă amplă ce evidenţiază talia de viespe, cu material şi ţinută preţioase!
... cu o bluză tip ie, purtată cu nonşalanţă, cu aerul de a nu şti ce impact vizual are apariţia ta!

 AICI / HERE AICI /HERE

AICI / HERE


Fii copilăroasă şi ludică...
... cu o rochiţă ce va aminti tuturor de vremuri ale inocenţei!
... cu o fustă decorată delicat cu o fundiţă de-un roz prăfuit!
... cu o bluză al cărei print aminteşte de aerul jucăuş al unei petreceri în pijama, completată de detalii neaşteptate în partea din spate!


AICI / HERE
Fii îndrăzneaţă şi evadează din zona de confort...
... cu o rochie cu print floral ce are decupaje şi linii provocatoare!
... cu o fustă creion la care vei armoniza un mers calin de felină!
..cu  un top simplu, cu franjuri, într-o culoare vibrantă, purtat cu atitudinea sexy a libertăţii!Şi-acum vin să te-ntreb...

Te-ai regăsit în propunerile unei singure categorii sau în tine se împletesc trăsăturile femeii-copil cu ale celei ce îşi preţuieşte şi îşi pune în valoare feminitatea dar şi cu ale acelei femei căreia îi place să ispitească şi să stârnească dorinţe ascunse?!

Concret şi pragmatic: tu ce ai purta dintre articolele acestei selecţii?

Dacă ai impresii de împărtăşit în legătură cu magazinul Romwe şi cu experienţa comenzilor online plasate pe  acest site, m-aş bucura să le aflu/aflăm
din cadrul comentariilor!

Să aveţi o zi frumoasă! :)
Vă pup şi vă îmbrăţişez...

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you 

Blog Template by YummyLolly.com