26 feb. 2015

Ce am primit în cutia Pick N Dazzle?! :)

Hello, ladies! :)

Sunt convinsă că v-a trezit şi vouă interesul conceptul Pick N Dazzle, că aţi aflat despre acesta din blogosferă, de pe platformele de socializare sau din diverse alte surse!

Spre deosebire de alte beauty box-uri, cutiile Pick N Dazzle au conţinut personalizat, adaptat dorinţelor şi nevoilor fiecărui cumpărător. Cum ajung să îndeplinească acest obiectiv? Simplu! Fiecărui potenţial client i se solicită completarea unui profil ce cuprinde întrebări referitoare la personalitatea sa, la produsele de îngrijire, la parfumurile şi cosmeticele preferate. E foarte plăcută şi relaxantă operaţiunea în sine: se dau imagini frumoase, sugestive, iar tu trebuie să bifezi ratingul pe care îl acorzi fiecăreia - conform preferinţelor tale! Puteţi să faceţi asta măcar în joacă, aici!

În funcţie de ceea ce indică profilul tău, va fi stabilit conţinutul cutiei pe care o vei primi! Farmecul imbatabil constă în aceea că elementul-surpriză se păstrează şi, totodată, şansele ca produsele primite să ţi se potrivească într-un totul sunt foarte mari! Nu-i aşa că este o idee inteligentă?

Cu puţin timp în urmă, m-am înscris pe blogul Stellei la un concurs ce avea ca premiu... o cutie Pick N Dazzle! După cum intuiţi, am şi câştigat!!! Lucky girl - you know me! 

Ca o fată drăguţă ce sunt, vreau să vă arăt şi vouă produsele pe care le-am primit în cutiuţă!
Ca nişte fete drăguţe ce sunteţi, ştiu că vă veţi bucura împreună cu mine! :)


Facem un unboxing în imagini, ok?!

Yeeeeiii, roşioara cutie Pick N Dazzle a ajuns la mine!
Am rupt deja banda de sigiliu - răbdarea mea de înger are şi ea limite! :P


Deschid cutia şi dau peste o altă cutie... 
ah, cât de utile sunt cutiile acestea, câte "prostioare" îşi pot depozita fetele în ele!

Îmi place cum sună: We pick, you dazzle...
... şi promisiunea unei poveşti  frumoase:
Spring is coming.
Can you already feel the love and romance in the air?


Am deschis cu nerăbdare si iată ce am descoperit :
Trei produse full size şi două mostre! 
Vi le voi prezenta pe fiecare în parte:

O cremă intensiv hidratantă SPA energy - Bulgarian Rose Karlovo 
(aud pentru prima dată de acest brand - învăţăm cât trăim!)

Are ca ingrediente active: caviar complex, ulei de jojoba, vitamina E si filtru UV. Obiective principale: hidratare în profunzime,  protecţie împotriva radicalilor liberi şi prevenirea apariţiei petelor provocate de expunerea la soare. Sună foarte bine! Încă nu am desigilat cutia. Oricât de nerăbdătoare aş fi,  vreau să folosesc cremele pe care le am în rutina de îngrijire în prezent, abia apoi o voi testa pe aceasta!

Lapte concentrat contur ochi - Rose Yogurt
Cremă regenerantă cu celule stem - Bottega di LungaVita

Încă nu am folosit cele două mostre dar vă asigur că vă voi spune impresiile mele într-o postare cu tema "Produse consumate"; interesul meu este mai mare în ceea ce priveşte produsul destinat zonei de contur a ochilor - conţine ulei natural de trandafir, apă de trandafiri şi iaurt!Desert Metals Mascara - Teeez Trendy Cosmetics 
nuanţa Midnight Skinnydip

Mărturisindu-vă că nu am mai folosit niciun alt rimel din trusa mea de când l-am primit pe acesta este un alt mod de a vă spune că îmi place foarte mult! A monopolizat teritoriul! :)) Ambalajul cu aspect retro (e numai percepţia mea oare?), capacul de un arămiu metalizat sunt pe gustul meu! 

Nu-mi amintesc dacă am mai folosit un alt rimel cu periuţă conică, dar este chiar eficientă forma aceasta! Cu ajutorul vârfului ei fiecare geană este rimelată, capătă volum,  restul perilor asigurând separare şi definire! La cea dintâi aplicare, primul meu gând a fost: Măi, ăsta-i un rimel pe care te poţi baza!... 

Pasta de un negru intens are consistenţa perfectă - nu e genul la care e nevoie să aştepţi, să-i dai timp şi şanse pentru a deveni mai cooperantă, mai eficientă, să speri că va ajunge la o înţelegere cu genele tale! Face treabă excelentă de la bun început!  

Concluzionând: poate că aş fi dorit un piiic mai mult de la acest rimel în ceea ce priveşte alungirea, dar felul în care se aplică, volumul, definirea, aspectul frumos şi "apretat" al genelor de-a lungul întregii zile, faptul că nu curge, nu se desprinde de pe gene în scămiţe - rămâne la locul său, neclintit şi faptul că se curăţă uşor la demachiere l-a plasat rapid într-un top al favoritelor mele!

Nu am avut timp dimineaţa, în cursul săptămânii, să fac poze before-after aplicare (un strat, două straturi) dar vă promit că în weekend mă voi ocupa de asta şi voi face update acestei postări! Consider că merită văzut!

Apa de toaletă Beckham Signature

Şi de-aş vrea să ascund, n-aş putea! Se vede cu ochiul liber că m-am cam îndrăgostit! Voi observaţi cât am consumat eu într-o săptămână? Nu m-am putut abţine, asta e clar! M-a surprins prin felul în care persistă - cel puţin jumătate din zi îi simt aroma pe piele! Eu nu o mai percep după acest interval de timp, dar soţul meu cu nas de copoi m-a complimentat seara în această privinţă - în condiţiile în care nu am reaplicat!

Sticluţa are un design girlish, e finuţă, capacul argintiu îi dă eleganţă!

Mi-e greu să descriu parfumuri, arome! Aş spune că este de un dulce care are o doză de picanterie, are personalitate! Se simte prospeţimea aromei de măr, se percep notele florale. Am citit în descrierea sa că are note de orhidee sălbatică, de vanilie - eu nu i le disting, nu le pot separa şi identifica! Dar asta e specific bazei mele de date! Ideea e că poate deveni al tău cu uşurinţă, se mulează cumva pentru îţi intra în graţii, se poate purta cu nonşalanţă, dar nu te lasă să uiţi că e cu tine! Mie îmi dă o stare de spirit bună, e tineresc, e jovial, are acel... ceva!!! 

Eu mulţumesc încă o dată Stellei şi echipei Pick N Dazzle, cred că e evident 
că folosesc cu bucurie produsele primite în dar!


Mmmm, ar putea afirma vreo fată că nu e tentată de o astfel de cutie?!
Dintre produsele prezentate... care vă atrage mai mult?

Mulţi pupici, fete dragi!
Cum este deja  palpabil parfumul weekend-ului, vă doresc să aveţi zile însorite, 
zile relaxante!

Ilda
Lavender Thoughts to you
 

Blog Template by YummyLolly.com