14 dec. 2014

Shoebox - Cadoul din cutia de pantofi :)

        Salutare tuturor! :)

Pe ultima sută de metri suntem în acest an cu acest proiect de suflet, nu ne-am mobilizat la timp. Dar mergem pe principiul ca e mai bine mai târziu decât niciodată! Şi bucurăm un sufleţel de copil... Anul viitor va trebui să fim mult mai bine organizaţi şi să ne pregătim din timp, încât să putem oferi mai multe cutii!  

Daddy bun al nostru e foarte priceput la împachetat, ne-a ajutat "îmbrăcând" cutia şi capacul acesteia în hârtie de cadou cu simboluri tematice. Noi, fetele, am ales cu grijă conţinutul cutiei care este destinată unei fetiţe de 10 ani! :) Am încercat să ne gândim la toate (un sarafan roz din velur, o cămăşuţă cu floricele asortate sarafanului, un dres alb, o pereche de şosetuţe,  accesorii - clame şi brăţări, un balsam de buze, un gel de duş, agende, creioane, dulciuri, pliculeţe cu ceai). Dia pregăteşte o felicitare handmade... Cum e meticuloasă şi perfecţionistă, felicitarea se află încă în lucru. 

Mâine voi merge chiar eu să depun cutia! Ne simţim fericiţi!Scriu acum despre asta numai cu gândul că fiecare dintre voi are mai mult timp astăzi - fiind duminică - şi că vă puteţi  mobiliza rapid, în scurt - nu vă va răpi această activitate mai mult de jumătate de oră. 

Toţi avem prin casă atât de multe lucruri, fie noi, fie folosite - dar care se află într-o condiţie foarte bună! Trebuie doar să aruncaţi un ochi prin dulapuri, motivaţi fiind de gândul de a aduce un licăr de bucurie unui copil pentru care va însemna enorm, va fi ca o minune  să ţină în mâinile sale tot ceea ce nouă ni se pare firesc să avem zilnic. 

 Mâine - 15 decembrie - e termenul limită pentru depunerea cutiilor. Sper să găsiţi puterea de a vă mobiliza pentru a face un gest de omenie! 

Găsiţi pe site-ul shoebox paşii pe care trebuie să îi parcurgeţi când pregătiţi acest mic dar şi adresele centrelor ce colectează cutiile (sunt în foarte multe oraşe ale ţării, nu numai în cele mari)!

O duminică frumoasă vă doresc!
Vă îmbrăţişez!

Cu bucurie în suflet,
Ilda
Lavender Thoughts to you

 

Blog Template by YummyLolly.com