4 sept. 2013

Review: Xtreme Lip Cream de la NYX, nuanţa Absolute Red

Hello, ladies!!!:)

Dacă aţi şti de cât timp aşteaptă acest produs să vă fie prezentat...Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului! Ne-a stat în cale ba inamicul numit timp, ba prietena vară care, posesivă, nu ne-a permis să folosim prea multe produse cosmetice! Există un moment potrivit pentru toate, nu degeaba se spune astfel şi, pentru a-i răsplăti răbdarea,  îi dedic azi acestui ispititor produs pentru buze o întreagă postare, merită să aflaţi despre el!


Să vorbim despre buze frumoase şi despre Xtreme Lip Cream de la NYX, într-o nuanţă care nu are nicio şansă să treacă neobservată: Absolute Red. Iată cum arată pe buze:




Prin structura mea, se poate să fiu cucerită, fermecată, convinsă chiar de cuvinte, de denumiri, de expresii, de titluri şi ideea de Absolute Red m-a atras ca un magnet. De asemenea, felul în care este prezentat (aici) pe site-ul Makeup Shop mi-a captat atenţia:

Combinaţie magnifică de ruj, luciu de buze şi balsam de buze, cu o putere mare de acoperire, fiind un produs extrem de pigmentat şi opac.
Cremos şi satinat, nelipicios, cu un miros plăcut de vanilie, are o rezistenţă de lungă durată.

Vă voi spune acum care sunt impresiile mele în ceea ce priveşte acest produs, care sunt atuurile sale, care sunt aspectele în legătură cu care consider că ar fi  loc de mai bine!

Mai rar se întâmplă ca ceea ce afirmă producătorul ori saler-ul să corespundă în totalitate! Produsul acesta face parte din această categorie a excepţiilor; pot confirma cu mâna pe inimă că, aşa cum se precizează,  acest lip cream are o putere mare de acoperire fiind foarte pigmentat, că este cremos conferind buzelor aspect satinat, că nu e deloc lipicios, că rezistă timp îndelungat după ce a fost aplicat.

Să analizăm punctual:
* are un ambalaj practic, din plastic transparent;
* aplicatorul cu bureţel şi forma acestuia permit o aplicare facilă şi precisă:


 * are densitate, nu este lichid, nu există riscul să curgă de pe aplicator;
 * textura este cremoasă, lucioasă (precum compoziţia de bezea);
* e uimitor de pigmentat, având acoperire mare, fără a aplica în cantitate generoasă;
 * dă senzaţia de aderenţă în timp ce este aplicat pe buze, îţi dă feelingul, certitudinea că va rămâne acolo;
 * este cremos şi hidratant;
 * aspectul este opac, cu un uşor luciu - acel look wet lips;
 * rezistă pe buze pentru foarte mult timp (în cazul în care nu serveşti alimente; consumul de lichide nu îi afectează aspectul); după câteva ore bune nu va mai avea acel luciu despre care vorbeam, dar rămâne prezent la datorie;
* mirosul este unul dulceag, plăcut, discret şi se pierde la ceva timp după aplicare (din punctul meu de vedere, acesta reprezintă un avantaj);
* un singur aspect m-a surprins în mod mai puţin plăcut: dacă serveşti alimente,  există riscul să se întindă în afara buzelor, intrând în liniile fine; mi-a plăcut prea mult  acest lip cream încât să renunţ la el din cauza acestui dezavantaj (care, e posibil, să fie cauzat şi de faptul că eu nu mai am 20 de ani; totuşi, pielea îşi schimbă aspectul şi se prezintă diferit, e firesc!); am căutat soluţia şi am gasit-o: aplic anterior un creion de buze, trasez contur într-o nuanţă identică!

Trăgând linie, concluzionând, consider că e un produs deosebit ce merită atenţia ; eu mi-aş dori să-l încerc şi pe alte nuanţe, mai cuminţi. :) Mă tentează Bonfire, Strawberry Jam sau Buttery Nude.

Pentru că mi-a făcut plăcere să folosesc Xtreme Lip Cream şi să vă împărtăşesc impresii personale în legătură cu acest produs, n-am rezistat şi m-am jucat puţin realizând un colaj; sper să vă placă!

 
Găsiţi  Xtreme Lip Cream pe site-ul Makeup Shop; acum se află la un preţ promoţional - 21,6 lei. Cum vă spuneam şi cu alte prilejuri, îi apreciez şi îmi sunt dragi de mult timp, de pe vremea când nu aveam nicio tangenţă cu blogosfera; îi reprezintă seriozitatea, profesionalismul, buna comunicare cu clienţii, au o echipă de oameni tineri şi open mind.

Găsiţi aici şi aici review-urile mele pentru NYX Soft Matte Lip Cream (Amsterdam) (de care sunt iremediabil îndrăgostită) şi Mega Shine Lip Gloss (French Kiss) .

Dacă v-a făcut plăcere să citiţi acest review, m-aş bucura şi mi-aş dori să îmi spuneţi în comentariile voastre:

Aţi încercat acest produs?
Ce nuanţă v-ar atrage/v-ar avantaja?

Pupici!
Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you















 

Blog Template by YummyLolly.com