19 feb. 2013

Campania vALLuntar: "Mai multe carti, mai multe sanse"


Buna, fete dragi!
Scriu aceasta postare simtind  multa energie pozitiva caci subiectul despre care va vorbesc ma incanta!

Intr-un comunicat de presa dat azi, se mentioneaza ca:

"240 de bloggeri au fost admişi în ediţia a doua a campaniei online vALLuntar “Mai multe cărţi, mai multe şanse”, prin care Grupul Editorial ALL încurajează lectura şi voluntariatul. Campania este sprijinită de ROMSILVA."

Ma simt onorata sa iau parte la aceasta campanie, sper sa-mi fiti alaturi!
      
Sa va spun care e povestea...
Pe ultima suta de metri, am aflat despre aceasta campanie dintr-o postare a  Alinei Anghel (careia ii multumesc!!!)... M-a entuziasmat ideea de la bun inceput - eu iubesc copacii, ma relaxeaza sa-i privesc, ma bucura sa stiu ca exista; as putea sta ore-n sir sa contemplu imaginea unui arbore; ei sunt precum oamenii - asemanatori ca forma, dar diferiti ca fond! De asemenea, iubesc lectura si cartile! Iar in ultima perioada, am descoperit cu bucurie (datorita Andei!) ca iubesc si ceea ce implica blogging-ul! Sa imbin toate acestea pentru o cauza frumoasa?! Ce poate fi mai motivant?

Unele dintre voi stiti probabil ceea ce presupune acest proiect: 
Editura All ofera bloggerilor inscrisi doua carti (la alegere, din oferta existenta!); acestea vor fi citite in termen de circa o luna; fiecare blogger va scrie pe blogul personal recenzii pentru cartile alese si lecturate...Si-acum, partea care ma entuziasmeaza cel mai tare si care va implica si pe voi: pentru 15 comentarii primite la postarea ce prezinta recenzia unei carti, se planteaza un copac!!! Se subintelege ca voi apela la sustinerea voastra!:)
Cele doua carti pentru care am optat sunt: Capatul cercului - Tom Egeland si Confesiuni - Jodie Rhodes. De-abia astept sa le citesc! 
La timpul potrivit, revin cu recenziile; stiu ca ma pot baza pe voi pentru comentarii; ganditi-va ca fiecare va avea o ramura a sa in copacelul plantat!:) Va multumesc deja pentru asta!  
     
Va pup!
Va doresc sa aveti o noapte linistita, urmata de o zi insorita - atat la propriu cat si la figurat!:)

                                                                                                                                   Ilda
Lavender Thoughts to you
 

Blog Template by YummyLolly.com