17 iul. 2015

Am încercat fiolele Floritene (cu colagen; cu lăptişor de matcă; Instant Beauty)!

Bună, fetelor! :)

Două luni şi jumătate au trecut de la această postare în care am povestit pe o temă ce e pe placul fiecăreia dintre noi: shopping de toate felurile şi noutăţi! Printre cele enumerate la momentul respectiv, s-au aflat şi trei tipuri de fiole Floritene. V-aţi manifestat interesul şi m-aţi rugat să revin cu impresii în legătură cu acestea ... deci, iată-mă-s!

Vă spuneam atunci că îmi doream de mult timp să le încerc (dorinţa fiind determinată de o discuţie purtată cu mulţi ani în urmă, discuţie în care cosmeticiana mea îmi recomandase produse ale acestui brand elveţian; v-am mai spus şi altă dată că am o relaţie de prietenie cu a mea cosmeticiană şi că este o persoană pe care o preţuiesc şi în care am încredere). În ciuda acestui fapt, nu m-am mobilizat pentru a face o comandă online pe site-ul românesc.

Bucuroasă şi uimită că le găsesc într-un magazin fizic din oraşul meu, am plecat acasă cu nu mai puţin de 5 bucăţi:


- două fiole Floritene cu colagen;
- două fiole Floritene cu lăptişor de matcă;
o fiolă Floritene denumită sugestiv Instant Beauty.


Preţul unei fiole (indiferent de tip): 8 lei.

A trecut multă vreme de când le-am folosit. Impresiile nu mai sunt la fel de proaspete dar am norocul (noroc făcut cu mâna mea!) de a avea ca suport notiţele ce au aşteptat într-un draft!

Înainte de a citi impresiile mele, vă recomand să citiţi prospectul fiecărui tip de fiolă Floritene - cuprinde informaţii esenţiale: 
- obiectivele urmărite de produs;
- modul în care se recomandă a fi folosit;
- ingredientele.



Pentru început, am aplicat seară de seară conţinutul fiolelor cu colagen. Pe ten, gât şi decolteu. Culoare gălbuie, lichid semitransparent. Miros înţepător, destul de pregnant, nu tocmai plăcut (eu îl asociez cu iz de piele ce transpiră la soare,  puţin iz de... urină şi încă o notă de vegetal). Textură de tip emulsie de ulei în apă. Se absoarbe bine în piele, aceasta nu rămâne uleioasă - doar lipicioasă (după circa jumătate de oră, senzaţia aceasta se diminuează, dar nu dispare). Conţinutul unei fiole este neaşteptat de spornic, e suficient pentru a aplica timp de 4-5 zile. Efecte observate după aplicarea a două fiole: hidratează eficient (după cum promite), pielea capătă aspect destins, relaxat; se pot observa şi unele îmbunătăţiri în ceea ce priveşte ridurile fine.



Au urmat fiolele cu lăptişor de matcă, folosindu-le în seri consecutive. Zona în care am aplicat conţinutul acestora: ten, gât, decolteu, evitând (conform recomandării) conturul ochilor. Lichidul are o nuanţă de un alb-lăptos, cu un miros înţepător (specific produselor apicole, cu uşor iz de bere), nu la fel de neplăcut precum cel al fiolelor cu colagen. Textură uşor uleioasă, se absoarbe cu rapiditate în piele; aceasta rămâne lipicioasă pentru foarte puţin timp, după care se matifiază cumva şi devine netedă, catifelată. La o aplicare, nu am folosit jumătate de fiolă conform indicaţiei din prospect (simţeam că ar fi un exces, o risipă de produs) ci o treime (orientativ vorbind). Foarte bine se prezenta tenul dimineaţa! Luminos, cu vigoare şi vitalitate - ca după un mini-lifting natural.

Având în vedere că dau rezultate (pentru tenul meu, în mod mai vizibil cea cu lăptişor de matcă), aş fi curioasă care ar fi efectele acestor fiole după o utilizare tip cură, un tratament de mai lungă durată (de cel puţin şase săptămâni).




Fiola Floritene Instant Beauty.
Lichid de culoare portocalie (mai degrabă aşa văd, nu maronie cum e precizat în prospect). Mirosul e aproape imperceptibil. Textură relativ uleioasă. Se absoarbe destul de repede în piele dar numai dacă e aplicată în mod economic. Când am aplicat cu generozitate, cu câteva minute înainte de a mă machia, am fost nevoită să apelez la un şerveţel care să absoarbă surplusul.

Pentru această fiolă, am aşteptat un moment prielnic şi am folosit-o exact aşa cum e recomandat (înaintea unor evenimente - fie în seara ce le preceda, fie cu câteva minute anterior machiajului, dar şi într-o perioadă de convalescenţă - după o viroză respiratorie cu ceva complicaţii).
Odată aplicată, efectele sale nu întârzie să apară, chiar pare a avea o baghetă magică cu care alungă oboseala de pe chip, redă prospeţimea pielii, o face să radieze.

Între timp, încântată de efecte, am mai cumpărat alte două fiole Instant Beauty  (una dintre ele fiind alăturată suvenirului adus de la Nessebar - ajuns, după cum ştiţi, la una dintre cititoarele blogului: Aurelia Dumitru)...

Din punctul meu de vedere, cele trei tipuri de fiole Floritene sunt produse de calitate ce îşi îndeplinesc, în mare măsură, promisiunile şi ocupă un loc în topul descoperirilor acestui an (mă refer la descoperirile mele personale căci produsele se află pe piaţă de foarte mult timp). Intenţionez să revin la ele cât de des va fi posibil şi mi-aş dori să încerc şi alte tipuri existente în această gamă. Voi m-aţi motivat să vă împărtăşesc din experienţa întâlnirii cu acest produs... Sper că vă vor fi utile aceste informaţii!

În mod sigur v-aţi format o oarecare părere în legătură cu aceste fiole Floritene, probabil v-aţi stabilit şi favorita/ favoritele, v-aţi gândit care dintre cele trei tipuri vi s-ar potrivi şi ar răspunde nevoilor tenului vostru! Feedback-ul vostru este aşteptat cu nerăbdare!

Să vă bucuraţi de weekend! :)
Pupici mii, fetele mele!

Cu drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you

P.S. V-aţi înscris la giveaway? (aici)
Puteţi câştiga un voucher în valoare de 100 de lei 
oferit de magazinul online Kurtmann!






 

Blog Template by YummyLolly.com